1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ERDOĞAN'IN EVİNE 3 BİN KİŞİYLE BASKIN!
ERDOĞAN'IN EVİNE 3 BİN KİŞİYLE BASKIN!

ERDOĞAN'IN EVİNE 3 BİN KİŞİYLE BASKIN!

Gezi Parkı eylemlerine katılan yaklaşık 3 bin kişilik bir grubun Başbakan'ın Ankara ve İstanbul'da kullandığı çalışma ofisi ve konutuna eş zamanlı olarak girmek istediği öne sürüldü.

A+A-

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Gezi Parkı olaylarının en şiddetli yaşandığı 1 Haziran gecesi eylemcilerin hedefinin Başbakanlık Konutu'nun yanısıra, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki evi ve Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nin işgal girişimi olduğu belirtildi. İstihbarat raporlarına yansıyan satırlarda, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki ikametine yürümek isteyen bir grubun motorize Yunus ekipleri tarafından son anda engellendiği belirtildi.

EŞ ZAMANLI İŞGAL PLANI

Başbakan Erdoğan'ın Tunus, Fas ve Cezayir'e başlattığı gezi sırasında şiddetlenen Gezi Parkı eylemleri sırasında, bazı grupların eş zamanlı olarak Çankaya'da bulunan Başbakanlık Konutu ve Beşiktaş'taki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nin yanı sıra Keçiören'deki evinin de işgal edilme girişimi Başbakan'a rapor edildi. İstihbarat birimlerinin çalışmaları sonrası hazırlanan raporda yaklaşık 3 bin kişinin bu işgal eylemlerinin ardından fotoğrflar çektirip dünyaya servis etmeyi planladığı da öne sürüldü. 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.