1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Erhürman: “Değişikliğin suyla ilgisi yok”
Erhürman: “Değişikliğin suyla ilgisi yok”

Erhürman: “Değişikliğin suyla ilgisi yok”

Erhürman: “Değişikliğin suyla ilgisi yok”

A+A-

Erhürman, Türkiye’den gelen suyun kabine değişikliğine neden olduğu yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. “Bakan değişikliklerinin suyla ilgisi yoktur. Sayın Önder Sennaroğlu su projesinde partinin politikaları doğrultusunda hareket ediyordu. Sayın Erkut Şahali de partinin politikaları doğrultusunda su projesinde gerekeni yapacaktır” diyen Erhürman, hem partinin politikalarında, hem de Hükümet Programı’nda su konusunun düzenlendiğini anımsattı.

Katıldığı bir programda açıklama yapan CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman, bakan değişikliklerinin, Türkiye’den gelen suyla ilgili olduğu iddialarının doğru olmadığını belirtti. 

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Ulusal Birlik Partisi koalisyon hükümetinin CTP kanadında yapılan değişiklikleri değerlendiren Genel Sekreter Erhürman, görevden alınan bakanlara teşekkür ederek, “Parti, bütçenin de geçmesiyle birlikte açılacak olan yeni dönemde yeni, genç isimlerle, ama bu konuda deneyimi olan yeni genç isimlerle yola devam etme kararı aldı” dedi.

“Su ile ilgisi yok”

Erhürman, “Bakan değişikliklerinin su ile ilgisi yoktur. Sayın Önder Sennaroğlu su projesinde partinin politikaları doğrultusunda hareket ediyordu, Sayın Erkut Şahali de partinin politikaları doğrultusunda su projesinde gerekeni yapacaktır. Bilindiği üzere hem partinin politikalarında, hem de Hükümet Programı’nda su düzenlenmiştir. Bu çerçevede Önder Sennaroğlu da elinden geleni yaptı, Sayın Erkut Şahali de onun bıraktığı yerden devam edecektir” diye konuştu.

haberal

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.