1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERK: “HAKLAR TESLİM EDİLMELİ”
ERK: “HAKLAR TESLİM EDİLMELİ”

ERK: “HAKLAR TESLİM EDİLMELİ”

Erk, mesleğe yeni başlayan öğretmenlere hazırlık ödeneklerinin verilmesi konusunda,

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Sekreteri Kutlay Erk, mesleğe yeni başlayan öğretmenlere hazırlık ödeneklerinin verilmesi konusunda hükümetle gerekli görüşmeleri yapacaklarını, hakların teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre Erk, parti genel merkezinde Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Tahir Gökçebel ve sendika yetkililerini bugün kabul etti.

KTOEÖS yetkililerinin taleplerini Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’na iletileceğini ifade eden Erk, ortada verilmesi gereken bir hak varsa bu konuda her zaman tavırlarının net olduğunu vurguladı.

Erk, daha önce DEV-İŞ’in taleplerinin parti organlarınca da olumlu görüldüğünü ve şimdi de işsiz kalan 64 Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) çalışanı için tutumlarının aynı olduğunu belirtti.

Bu konuda sonuca ulaşacaklarına inandığını kaydeden Erk, KTOEÖS’ün taleplerinin de hükümete samimiyetle iletileceğini, hazırlık ödenekleri için mali sıkıntı varsa bunun kaynağının da bulunması gerekeceğini ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.