1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'ERKEĞİ BİR YEMEKTE TANIRIM'
'ERKEĞİ BİR YEMEKTE TANIRIM'

'ERKEĞİ BİR YEMEKTE TANIRIM'

Ünlü kozmetik firması Avon’un yüzü olan Hadise, annesinin artık torun istediğini söylüyor ve ekliyor, “Karşımdaki doğru kişi mi değil mi çabucak anlayabiliyorum; bir defa yemeğe çıkmam yeterli. İstemiyorsam yüzüne söylerim. Söyleyemezsem de mesajla bitiri

A+A-

Öncelikle Avon’la işbirliği yapmaya nasıl karar verdiniz?
Aralık ayında bu işbirliğinin ilk adımı atıldı. Beraber çalışmaktan çok mutlu olduğum bir marka. Çünkü annemin makyaj ürünleri de Avon’du. Ben de çocukken onun makyaj ürünlerini sürüp, tarağı da mikrofon yapıp ayna karşısında şarkılar söylerdim... Bir de sadece güzel bir kadın aramıyorlardı; ürünlerini hedefledikleri kadınlara doğru enerjiyle yansıtan birini arıyorlardı. O kişi ben olduğum için gurur duyuyorum... Yakında kendimi billboardlarda görmek için de sabırsızlanıyorum (Gülüyor)...

Makyajla aranız nasıl?
Çok iyi. Eskiden hiç makyaj yapamazdım ama yapa yapa öğrendim. Gündüz makyajımda fondöten kullanmam. Gözaltı kapatıcısı, far ve çok koyu olmayan bir ruj tercihim.

‘Sahne makyajımı da kendim yaparım; 25 dakika sürer’

Olmazsa olmaz makyaj malzemeniz hangisi?
Göz altı aydınlatıcısı her kadının çantasında olmalı. Allık, eyeliner ve maskara da şart.

Günlük makyajın ve sahne makyajınızın yapılması ne kadar sürer?
Bu arada belirteyim ki sahne makyajımı da kendim yapıyorum;
25 dakika sürüyor. Abartmayı seviyorum konserlerde. Günlük makyajım da 15 dakika sürer.

Parfümünüzü merak ettim...
Marka veremeyeceğim. Çünkü sürekli değiştiriyorum. Aldığım şişe bitince, ondan sıkılmış oluyorum ve başka bir parfüm satın alıyorum.

Konserden önce ve sonra neler yapıyorsunuz?
Önceki gün iki litre; konser sonrasında ise bir litre su içiyorum. Bir gün önceden kuşkonmaz, brokoli, karnıbahar gibi gaz yapan yiyecekler tüketmiyorum. Yersem karnım çok şişiyor. Konser günü meyve de yemiyorum; ancak konser bitimi dolu, güzel bir meyve tabağı yiyerek kendimi ödüllendiriyorum. Ve mutlaka spor! Sabah da yapıyorum ama konserden sonra tekrar spor salonuna iniyorum. Bir saat 15 dakika kardiyo yapıyorum.

‘Spor bağımlısı oldum; kaldığım otelin salonunu gece açtırıyorum’

Konserden sonra spor yapmaya haliniz kalıyor mu gerçekten?
Çok seviyorum... Hatta geçen Kıbrıs’ta konserden sonra spor salonunu açtırdım; makyajımı bile silmeden hemen spor kıyafetlerimi giydim.

Spor bağımlısı mı oldunuz?
Sanırım oldum.

Geçen yıl çok kilo vermiştiniz, o dönemde mi alışkanlık edindiniz?
Yok, son iki aydır oldu. Mutlaka her gün iki saat spor yapıyorum. Hatta tatilde bile kaldığım otel yönetimine, akşamları da spor salonunu açabilir misiniz diyorum. Çünkü yemekten sonra gitmeyi seviyorum. Zaten o kilo verdiğim dönemde pek spor yapmamıştım... Spora bağlanmak beni çok mutlu etti. Terlemek mutlu ediyor. O sırada bir şey de düşünmüyorum; bol bol müzik dinliyorum. Kardiyo yapıyorum ve kas çalışıyorum. Hatta bir dönem abarttım ve fazla kas yaptım. Sevmedim o halimi. Şimdi iki kiloluk halterlerle kendi vücudumu kullanarak çalışıyorum.

Spor yaparken de kendinizi seksi hissediyor musunuz?
Evet, ediyorum. Mesela dün kardiyodan sonra müziğin sesini açıp ayna karşısında dans ettim. Kendimi izlemeyi seviyorum; kendimden eminim. Tüm kadınlar da böyle olmalı. Ancak spor salonuna gelen kadınlarda şunu görüyorum; bir korku ve çekinceleri var. Çok salaş kıyafetler giyiyorlar. Oysa sporun da tadını çıkarmalısınız.

'Kendimi en seksi hissettiğim yer sahne'

Billboardlarda kendini görmek nasıl bir duygu?
Ben o billboardumun asılı olduğu yere mutlaka arabamla giderim. Görmek isterim. Ve orada bir dururum, düşünürüm. “Nereden nereye geldim”i düşünürüm, hissederim ve şükrederim. Kim istemez kendisini orada görmek, müthiş bir his!

Kendinizi en seksi, en iddialı hissettiğiniz yer sahne değil mi?
Tabii ki; sahne en üst nokta. Orası sizin alanınız.

Daha önceki bir söyleşimizde gardırobumu iki ayda bir yeniliyorum demiştiniz. Devam ediyor musunuz?
Evet ama “haydi her şeyi atalım, deli gibi para harcayalım” değil; amaç temizlemek. 1-2 defa giyip sonra giyemediğim şeyler oluyor, onları ihtiyacı olanlara veriyorum.

Alışverişlerinizi yurt dışından mı yapıyorsunuz peki?
Hayır, neden yurtdışına gideyim ki? Orada hiç bir şey yok; esas Türkiye’de her şey var. Burada aradıklarım varken neden başka ülkede para harcayayım ki; buradaki ekonomiye katkım olsun. Türkiye’de çok beğendiğim tasarımcılar var; Hakan Yıldırım’a bayılıyorum mesela.

'Haluk Bilginer’le film çekmek isterim: Çok yakışıklı'

Sizi O Ses Türkiye’de jüri olarak izlemiştik. Peki bu yıl bir değişiklik yapıp Survivor’a katılsanız...
Yok, asla. Açlığa dayanırsın da yatak yok, ayna yok... Yapamam. Ama gidersem feci reyting olur; insanlar gülmekten kopar, çünkü mahvolurum.

Malum dizi sezonu geldi. Size de oyunculuk yapmanız için çok teklif geldi mi?
Teklifler geldi ama bir dizi projesinde bir gün yer alırsam, müziğe ara veririm. Çok vakit alan bir iş çünkü. Ama diziden ziyade bir sinema filminde rol almak isterim.

Kiminle peki?
Haluk Bilginer çok beğendiğim, çok yakışıklı bulduğum bir adam.

‘Gelinlik alışverişi yapmaya hazırım’

Evliliğe hazır mısınız?
Gelinlik alışverişi yapmaya hazırım ama (Gülüyor)... Annem torun çok istiyor hatta “Allah’ım bana da torunlar ver” diye geçen gün dua ederken duydum ve “Anne önce hayırlı bir damat iste” dedim (Gülüyor)... Tabii ki herkes mutlu bir yuva ister ama şu an zamanı değil sanırım; neyi nereye sıkıştıracağımı bilemiyorum. Doğru an gerekli, ama aşk söz konusu olunca her şey değişebilir.

Flört ettiğiniz kişiyi tanıma imkanınız oluyor mu; malum rahatça bir yere gidemiyorsunuz?
Benim birini tanıma sürecim kısalıyor. Güçlü bir genç kadını her erkek kaldıramıyor; sorun bende değil karşı tarafta. Erkeklerin egoları var ve bir şekilde kendilerini tatmin etmek için ya bir sözle ya da hareketle sizi kendi seviyesinin altına çekmeye çalışıyor. Karşımdaki erkeğin özgüveni yüksek olması gerek...

Süre kısalıyor derken...
Ben kısaltıyorum. Çok çabuk anlayabiliyorum karşımdakinin doğru kişi olup olmadığını. Bir de vakit harcamak istemiyorum. Evet aşk önemli ama hayat sadece aşk değil. Birisi için ölmek, ağlamak istemiyorum. Olmuyorsa olmuyor. Bırakacaksın...

Doğru kişi olup olmadığını bir yemeğe çıkmakla anlayabiliyor musunuz?
Evet. Başıma da geldi. Yemeğe çıkarsın; sonrasında yüzüne söyleyemiyorsanız bir mesajla bitirebilirsiniz. “Çok güzeldi ama enerjimiz tutmadı” yazarsın...

‘Meryem Uzerli gibi bekar anne olamam’

Meryem Uzerli hamile olduğunu ve “single mother” (bekar anne) olacağını açıkladı. Siz de yapabilir misiniz böyle bir şey, mümkün mü?
Ben yapamam. Ailemden gördüğüm eğitim, altyapı ve geleneklerden dolayı böyle bir şey bende olamaz. Örneğin, ben amcam salona girdiğinde bile ayağa kalkıyorum... Bizde olmaz... Ama tabii ki herkesin tercihine saygım sonsuz. Meryem’in ki büyük cesaret; inşallah çocuk mutlu olur.

Radikal

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.