1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'ERKEĞİN DİŞİNE BAKARIM'
'ERKEĞİN DİŞİNE BAKARIM'

'ERKEĞİN DİŞİNE BAKARIM'

Irmak Atuk'tan samimi itiraflar

A+A-

Irmak Atuk hakkında bilmeniz gereken 5 şey...

Survivor'da en uzun kalan kadın yarışmacı Irmak Atuk, Türkiye'ye döner dönmez birbirinden güzel plaj kombinasyonlarıyla poz verdi ve hakkında bilinmeyenleri anlattı...

1. "Hayata karşı dik durmaya çalışan bir karakterim var. Hiç politik olamam; aklımdan, kalbimden geçeni hemen dile getiririm. İnsanları başka birinden dinlemektense, kendim tanımayı tercih ederim. Önyargılarla yaşayan, hayata at gözlüğüyle bakan insanlardan özellikle uzak durmaya çalışırım. Enerjimi sınırsız harcayabileceğim şeyler arasında alışveriş, eğlenmek ve yeni yerler keşfetmek vardır." 

2. "Modelliğe 17 yaşında başladım, o günden bu yana mesleğim ile ilgili kurduğum hayallerimin gerçekleştiğini söyleyebilirim ancak ideallerim devam ediyor. 10 senedir modellik yapıyorum; Türkiye de çok önemli defilelerde yer aldım, son yıllarda televizyonda da farklı projelerde deneyimlerim oldu. Oyunculuk ve sunuculuk eğitimi aldım bu yönümü ortaya çıkarmamı sağlayacak projeler istiyorum."

"Modayı mesleğimin bir parçası olarak görüyor, dolayısıyla yakından ilgileniyorum. Türk modacı ve tasarımcılardan Cengiz Abazoğlu, Tuvana Büyükçınar, Özgür Masur, Simay Bülbül'ü beğenerek takip ediyorum. Dünyadan takip ettiğim diğer isimler ve markalar arasında favorilerim ise Alexander McQueen, Prada ve Chanel. Ayakkabı ve çantanın kalitesi benim için çok önemlidir, onlar için indirimleri beklerim, kıyafet seçimlerimde ise daha ekonomik alışveriş yaparım."
4. "Bir erkekte ilk dikkatimi çeken şeyler gözleri ve dişleridir. Aşkta maalesef gözüm hiç kör olmuyor ve mantığım her zaman devrede. İlişkide baskıcı bir karakter değilim, aşkı eğlenerek yaşamayı isterim."

5. "Survivor öncesi normal bir şekilde hayatını yaşayan bir insandım; "Issız bir adada kaç gün geçirirsin?" diye sorsalar muhtemelen "Bir gece, belki," diye cevap verebilirdim. Fakat bu maceranın içerisine girmeye cesaret ettiğimde gördüm ki, gerçekten Survivor tahminimden çok daha zor ve insanın hayata bakışını değiştiren bir yarışma. Tüm zorluklarına rağmen iyi ki böyle bir deneyim yaşadım, ruhen detoks oldu diyebilirim."

 

Akşam

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.