1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Erkekler Kadınları Etkilemek İçin Daha Çok Yiyor!
Erkekler Kadınları Etkilemek İçin Daha Çok Yiyor!

Erkekler Kadınları Etkilemek İçin Daha Çok Yiyor!

Erkekler kadınları etkilemek için daha çok yiyor!

A+A-

Cornell Üniversitesi araştırmacıları 150 yetişkin üzerinde iki hafta süren bir çalışma yaptı. Çalışma için açık büfe hizmeti veren bir pizzacı seçildi.

ERKEKLER NE KADAR YERSE O KADAR ÇOK ETKİLEMEK İSTİYOR

Çalışma sonucu yanında etkilemek istediği bir kadınla yemek yiyen erkeklerin tabaklarını alabildiğine doldurduğu ve normalde yediklerinden yüzde 93 fazla pizza ile yüzde 86 fazla salata yediğini ortaya koydu.

Cornell Üniversitesi araştırmacılarından Kevin Kniffin, bu durumu Erkekler gösteriş yapmak için daha fazla eğiliminde. Benzer bir gösterişi neredeyse katılımcılarının tümü genelde erkek olan yemek yeme yarışmalarında da görmeniz mümkün cümleleriyle açıkladı.

Araştırmaya göre kadınlar da yemek sırasında bir erkekle birlikteyken normalde olduklarından farklı davranıyor. Kadınlar yeme oranlarını değiştirmese de yemek sonunda fazla yemiş olduklarını düşünüyor.

BİYOLOJİK OLARAK DAHA FİT

Erkekler normalden fazla yiyerek biyolojik olarak daha fit olduklarını kanıtlamaya çalışırken ortaya bir paradoks da çıkmış oluyor. Fazla yiyerek gösteriş yapmaya çalışan erkekler aslında bunun sonucunda kilo alıyor ve kilolu erkekler de kadınlara genellikle itici geliyor. Yani erkeklerin yaptıkları şey aslında amaçlarının tam tersine hizmet ediyor.

Kiffin, Araştırma sonucunda çok yiyenlerin erkekler olmasına rağmen, çok yediği için endişelenenlerin kadınlar olduğunu söyledi. Kiffin, insanların karşı cins ile yemek yerken daha sakin olması gerektiğine dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.