1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERKEN SEÇİM
ERKEN SEÇİM

ERKEN SEÇİM

Halkın Adalet Konseyi (HAK), erken seçimde milletvekili adayı olacak kişilerin “koltukları işgal etmek için değil, hakkını vermek için aday olmalarını” istedi.

A+A-

HAK: “MİLLETVEKİLLİĞİNE YENİ ADAY OLACAK OLAN KİŞİLER, SEÇİLDİKLERİNDE KOLTUĞU İŞGAL ETMEK İÇİN DEĞİL HAKKINI VERMEK İÇİN ADAY OLSUNLAR”

Halkın Adalet Konseyi (HAK), erken seçimde milletvekili adayı olacak kişilerin “koltukları işgal etmek için değil, hakkını vermek için aday olmalarını” isteyerek, seçim sürecinin, birlik ve beraberliğe zarar vermeden, sağduyu ve bir millet bilinci içerisinde geçmesini temenni etti.

HAK Genel Başkanı Kadir Yel yazılı açıklamasında, erken  seçimin, ülkenin her kesimde derin bir şekilde yaşanan ekonomik krize denk geldiğini ifade ederek, devletin israf edilecek bir kuruşunun bile olmadığını vurguladı.

Halkın seçimde seçeceği yeni milletvekillerini çok iyi inceleyip geçmişten ders çıkartarak, millete gerçek hizmet edecek insanları Meclis’e yollayacağına inanç belirten Yel, yeni aday olacak kişilerden; donanımlarına güvenerek ve  tam donanımlı olarak halkın önüne çıkmalarını istedi.

Yel, aday olacaklara hitaben; “Seçildiklerinde koltuğu işgal etmek için değil hakkını vermek için aday olsunlar. Bundan sonra bilinsin ki sorgulayan, torpil istemeyen, hatıra dayalı oy vermeyen bir seçmen olacaktır karşılarında” dedi.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.