1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERK’TEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
ERK’TEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ERK’TEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kutlay Erk, Türkiye’nin dünyada ve bölgede kalıcı barışın tesisinde önemli rol oynayacağını kaydetti.

A+A-

ERK: “DÜNYADA VE BÖLGEMİZDE KALICI BARIŞIN TESİSİNDE ÖNEMLİ ROL OYNAYACAK TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLARIZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi- Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Sekreteri Kutlay Erk, Türkiye’nin dünyada ve bölgede kalıcı barışın tesisinde önemli rol oynayacağını kaydetti.

Erk, Türkiye’nin bölgenin ana aktörü olmasının hem Kıbrıslı Türkler, hem de bütün barışçıl girişimler için önemli olduğunu belirtti.

Kıbrıslı Türklerin ve Türkiye’nin karşılıklı yarar ve saygı içinde Kıbrıs’ta bugünkü sorunları aşmak gibi önemli bir sorumluğu olduğunu ifade eden Kutlay Erk, “Federal yapıda bütünleşmiş bir Kıbrıs’ta sürdürülebilir barış içinde yaşama projesinin hayata geçmesinde eminiz ki Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli katkısı olacak” dedi.

“DEMOKRASİNİN VE CUMHURİYET DEĞERLERİNİN GELİŞEREK DEVAM ETMESİNİ DİLERİZ”

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ysyımladığı mesajında “Dünyada ve bölgemizde kalıcı barışın tesisinde önemli rol oynayacak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümünü kutlarız”  dedi.

Erk mesajında, “Mustafa Kemal Atatürk’ün hala daha geçerli olan evrensel değerlerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 91. Yıldönümü’nde demokrasinin ve cumhuriyet değerlerinin gelişerek devam etmesini dileriz” diye kaydetti.

“TÜRKİYE’NİN ETKİN VE BARIŞÇIL POLİTİKALARLA SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE SÖZ SAHİBİ OLMASINI TEMENNİ EDERİZ”

Erk mesajını şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’nin çevresindeki çalkantılı bölgelerde yaşananların ülkeye herhangi bir olumsuzluk getirmeden çözülmesini, bölgede güç sahibi olan Türkiye’nin etkin ve barışçıl politikalarla sorunların çözümünde söz sahibi olmasını temenni ederiz.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.