1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU-BIDEN GÖRÜŞMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN MEDYA MENSUPLARININ AKREDİTASYON YAPTIRMASI GEREKİYOR
EROĞLU-BIDEN GÖRÜŞMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN MEDYA MENSUPLARININ AKREDİTASYON YAPTIRMASI GEREKİYOR

EROĞLU-BIDEN GÖRÜŞMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN MEDYA MENSUPLARININ AKREDİTASYON YAPTIRMASI GEREKİYOR

Derviş Eroğlu’nun ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile 22 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceği görüşmeyi takip etmek isteyen medya mensuplarının, Enformasyon Dairesi’ne akredite olması gerektiği açıklandı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Joe Biden ile 22 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceği görüşmeyi takip etmek isteyen medya mensuplarının, Enformasyon Dairesi’ne akredite olması gerektiği açıklandı.

Enformasyon Dairesi açıklamasına göre, medya mensuplarının, akreditasyon işlemlerini, en geç 20 Mayıs Salı günü saat 10.00’a kadar, kurumlarına ait antetli kağıtta, yazılı olarak yapması gerekiyor.

Medya mensupları, kişiye özel çıkacak olan basın kartlarını 21 Mayıs Çarşamba günü, Enformasyon Dairesi sekreterliğinden kimliklerini ibraz ederek alabilecek.

Açıklamada, söz konusu görüşmeye özel çıkarılacak basın kartlarının, medya mensuplarının işlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmelerine yönelik olduğu, tüm medya mensuplarının, Enformasyon Dairesi’nden temin edilecek akreditasyon kartlarına ilaveten, halihazırda kullanmakta oldukları basın kartlarını, ya da kurumlarınca verilecek görev kartlarını yanlarında bulundurmaları gerektiği kaydedildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.