1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU, CAS-KTHY ÇALIŞANLARI İÇİN HÜKÜMETLE GÖRÜŞECEK
EROĞLU, CAS-KTHY ÇALIŞANLARI İÇİN HÜKÜMETLE GÖRÜŞECEK

EROĞLU, CAS-KTHY ÇALIŞANLARI İÇİN HÜKÜMETLE GÖRÜŞECEK

64 personel adına...

A+A-

 

EROĞLU: “HÜKÜMETLE GÖRÜŞÜP KONUŞACAĞIM”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ercan Havalimanı’nda yer hizmetleri veren Cyprus Aiport Services (CAS) şirketinde çalışan ve işten durdurulan eski KTHY çalışanlarını kabul ederek sıkıntılarını dinledi.

Cumhurbaşkanlığı’nda yer alan görüşmede, işten durdurulan 64 personel adına konuşan Osman Yücelen, Cumhurbaşkanı Eroğlu'na yaşanan süreci, sıkıntılarını ve taleplerini anlattı. Yücelen, Cumhurbaşkanı’ndan sıkıntılarının çözülmesi için destek istedi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, 64 personel adına kendisine ziyarette bulunan temsilci heyetin sıkıntılarını dinleyip, bilgi aldıktan sonra hükümetle konuyu görüşüp konuşacağını söyledi.

YÜCELEN: “YARIN, SOKAKTA KALIŞIMIZIN 80’İNCİ GÜNÜ”

Eski çalışanlar adına konuşan Osman Yücelen, eski KTHY çalışanları olarak zor bir süreç geçirdiklerini, "sokakta kalmalarının" yarın 80'inci günü olacağını belirterek, Eroğlu'na KTHY sürecini anımsattı. Yücelen, kendilerinin de KTHY çalışanı olduğunu, KTHY'nin iflası sonrasında CAS'ta çalışmaya devam ettiklerini kaydetti.

Yücelen, yaşanan süreçler sonunda haklarını kaybettiklerini, işsiz kaldıklarını, mağdur olduklarını ifade ederek tek taleplerinin diğer KTHY çalışanları gibi özelleştirme yasasından yararlanmak olduğunu vurguladı ve yardım talep etti.

EROĞLU: “HÜKÜMETLE KONUŞACAĞIM"

Cumhurbaşkanı Eroğlu da, çalışanlara "Hükümet size ne dedi, işe alacağına dair söz verdi mi, CAS çalışanlarına işe dönme çağrısı yapıldı mı?" şeklinde sorular sordu, cevaplarını dinledi ve hükümetle konuşacağını söyledi.

Çalışanları temsilen Cumhurbaşkanı'nın sorularını yanıtlayan Yücelen de, Hükümet'in kendilerine hiçbir söz vermediğini, hatta işe alınmayacaklarını söylediğini savundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum