1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU- DOWNER GÖRÜŞMESİ YARIN...
EROĞLU- DOWNER GÖRÜŞMESİ YARIN...

EROĞLU- DOWNER GÖRÜŞMESİ YARIN...

Osman Ertuğ ile Andreas Mavroyannis bugün yeniden bir araya gelerek çalışmalarını sürdürdü.

A+A-

ERTUĞ VE MAVROYANNİS ORTAK BİLDİRİ ÜZERİNDEKİ  ÇALIŞMASINI SÜRDÜRDÜ

DOWNER BU AKŞAM ADAYA GELİYOR...

ÖZEL DANIŞMAN YARIN CUMHURBAŞKANI EROĞLU TARAFINDAN KABUL EDİLECEK

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Danışmanı Aleksander Downer’ın adaya gelişi öncesinde, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun Özel Temsilcisi Osman Ertuğ ile Güney Kıbrıs’ın müzakereci olarak atadığı Andreas Mavroyannis bugün yeniden bir araya gelerek çalışmalarını sürdürdü.

Ara bölgede gerçekleşen ve yaklaşık 1.5 saat süren görüşme sonrasında TAK’ın sorularını yanıtlayan Ertuğ, Mavroyannis  ile Ekim ayı içinde planlanan liderler görüşmesi sonrasında yayınlanması öngörülen ortak bildiri üzerindeki çalışmalarını bugün de sürdürdüklerini belirterek  “Şimdi artık Downer’in gelişini bekliyoruz” dedi.

Adaya bu akşam gelecek olan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Danışmanı Aleksander Downer, yarın Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis ile ayrı ayrı görüşecek;  pazartesi ise özel temsilciler ve ekiplerini bir araya getirecek.

EROĞLU-DOWNER GÖRÜŞMESİ YARIN...

Ertuğ, bu akşam adaya gelecek olan Downer’ın yarın saat 10.30’da Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından kabul edileceğini belirtti.

Downer’ın pazartesi saat 17.30’da ara bölgede, özel temsilciler ve ekiplerini bir araya getirmeyi planladığını ifade eden Ertuğ, özel temsilcilerin akşam saat 20.00’de de yemekte görüşmesinin planlandığını belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.