1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU, KADINLAR BİRLİĞİ HEYETİNİ KABUL ETTİ
EROĞLU, KADINLAR BİRLİĞİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

EROĞLU, KADINLAR BİRLİĞİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği heyetini kabul etti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği heyetini kabul etti.Cumhurbaşkanlığı’nda saat 10.30’da gerçekleşen kabulde, Eroğlu tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kadınlar Birliği ile senede bir gün de olsa birlikte olmanın kendisini mutlu ettiğini kaydeden Eroğlu, ülkenin ve dünyanın zor günlerden geçtiğini, içte Kıbrıs sorunu ile ilgili gelişmeler izlenirken dünyanın çeşitli bölgelerinde de çatışmalar yaşandığını kaydetti.

Eroğlu, Kadınlar Birliği’nin ülkedeki en eski kuruluşlardan birisi olduğuna işaret etti ve geçmişten bugünlere gelebilmiş ender kurumlardan biri olduğunu ifade etti.

Kadın haklarının ülkede her dönem tartışıldığını ve yeterli olması için uğraş verildiğini kaydeden Eroğlu, bugün yüksek mevkilerde kadınların da olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Eroğlu, kadına yönelik şiddetin kabul edilemez bir davranış biçimi olduğunu da vurguladı.

FERİDUN

Kadınlar Birliği Lefkoşa Başkanı Gülten Feridun da, Kıbrıs’ta iyi günlerin gelmesini dileyerek, bulunacak olası anlaşmaya Eroğlu’nun imza atmasını beklediklerini ve dilediklerini söyledi.Feridun, çözüm halinde iki kesimliliğin sulandırılmaması gerekliliğine de işaret etti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.