1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU, KKTC DOSTLUK GRUBU'NU KABUL ETTİ
EROĞLU, KKTC DOSTLUK GRUBU'NU KABUL ETTİ

EROĞLU, KKTC DOSTLUK GRUBU'NU KABUL ETTİ

Eroğlu, Meral Hüseyin Ece başkanlığındaki İngiltere Parlamentosu KKTC Dostluk Grubu üyelerini kabul etti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meral Hüseyin Ece başkanlığındaki İngiltere Parlamentosu KKTC Dostluk Grubu üyelerini kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı’nda saaat 15.00’te gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Osman Ertuğ ve Müzakere Heyeti üyesi Güneş Onar da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, heyetin KKTC’nin kuruluşunun 31. yılı dolayısıyla adada bulunduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dostluk grubunun gün geçtikçe daha da büyüyüp gelişmekte olduğunu söyleyen Eroğlu, grup vesilesiyle KKTC’nin kendini İngiliz Parlamentosu’nda anlatmaya çalıştığını belirtti ve heyet üyelerine teşekkür etti.

Eroğlu, Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son aşama ve hidrokarbon yatakları konusunda yaşanan kriz hakkında da heyete bilgi verdi.

ECE

KKTC Dostluk Grubu’ndan Meral Hüseyin Ece de Cumhurbaşkanı’yla görüşerek hellim konusu da dahil olmak üzere Kıbrıs’la ilgili tüm konuları öğrenerek, İngiltere Parlamentosu’na götürmek istediklerini söyledi.

Ece, geniş ve etkili bir topluluk olan Dostluk Grubu’nun bu konuda yapabileceğinin en iyisini yapacağından emin olunmasını da istedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.