1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU, KKTC ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU’YLA GÖRÜŞTÜ
EROĞLU, KKTC ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU’YLA GÖRÜŞTÜ

EROĞLU, KKTC ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU’YLA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet ve beraberindeki heyeti kabul etti;

A+A-

 

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kabulde ilk sözü alan KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet, Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve Engelliler Spor Federasyonu’nun yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle Cumhurbaşkanı Eroğlu’na nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirtti. 

Basketbol takımlarının 1996’dan bu yana hem Türkiye, hem de Avrupa’da mücadele verdiğini anlatan Hacımehmet, takımın çok büyük başarıları olmadığını, yapılan işlerin de çok ortaya dökülemediğini söyledi.

Bu yıl, sponsorlarla birlikte güçlü bir şekilde takımı ülkede ve yurt dışında pazarlamayı hedef koyarak, çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Hacımehmet, çalışmaların ekonomik açıdan kolay olmadığını kaydetti.

Bir sporcunun tekerlekli sandalye maliyetinin 15 bin TL’den başladığına işaret eden Hacımehmet, ekonomik sıkıntıların aşılmaya çalışılacağını belirtti.

Bu sezonun adını, Mustafa Çelik’e saygı ligi olarak götüreceklerini ifade eden Hacımehmet, Turkcell sponsorluğundaki takımlarının bu yıl Türkiye liginde bir kupa kazanması hedefinde olduklarını söyledi.    

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, özellikle engelliler spor liglerinin başlayacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takımın bir hedef belirlemesinin kendisini memnun ettiğini belirtti.

Takımdan her zaman bir başarı beklediklerini belirten Eroğlu, sponsorluk konusunun bütün kurum ve kuruluşlara örnek olması temennisinde bulundu.

Teşvikin spor için çok önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Eroğlu, takımın ülkeyi temsil edecek bir pozisyonda olmasının bir onur olduğunu söyledi.

Takımın başarılarını duymayı heyecanla beklediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Eroğlu, takıma başarılar dileyerek, maçlarını izlemeye çalışacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, takıma katkı koymak için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.