1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU KKTCELL TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMINI KABUL ETTİ
EROĞLU KKTCELL TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMINI KABUL ETTİ

EROĞLU KKTCELL TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMINI KABUL ETTİ

Eroğlu, Fransa’da düzenlenecek Tekerlekli Sandalye Basketbol Eurolig’de mücadele edecek KKTCELL Tekerlekli Basketbol Takımını kabul ederek, oyunculara başarılar diledi ve KKTC’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanç belirtti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Fransa’da düzenlenecek Tekerlekli Sandalye Basketbol Eurolig’de mücadele edecek KKTCELL Tekerlekli Basketbol Takımını kabul ederek, oyunculara başarılar diledi ve KKTC’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanç belirtti. 

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu bugün KKTCELL Genel Müdürü Aybars Karaatmaca başkanlığındaki KKTCELL Tekerlekli Basketbol Takımı heyetini kabul etti. Cumhurbaşkanlığındaki görüşmede KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet de hazır bulundu.

Karaatmaca, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na takım hakkında bilgiler vererek, bugüne kadar Türkiye’de KKTC’yi başarıyla temsil ettiklerini, bu çerçevede Fransa’da yapılacak eurolig karşılaşmalarında da ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini vurguladı.

Fransa’da dereceye girmeleri halinde İspanya veya Hollanda’da mücadeleye devam edeceklerini ifade eden Karaatmaca, bugün bu ziyareti oyunculara motivasyon olması için gerçekleştirdiklerini söyledi ve Eroğlu’na takım formasını hediye etti.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, Türkiye’de ve şimdi de Avrupa’da KKTC’yi temsil edecek takıma başarılar dileyerek, bundan dolayı onur duyduklarını vurguladı, ülkeyi başarıyla temsil edeceklerine inanç belirtti.

Eroğlu, kendilerinin siyasi, sporcuların da sportif girişimlerle çalıştığı sürece ülkenin tanınırlılığının arttığını ifade ederek, bu tip sportif organizasyonların önemine vurgu yaptı, sponsorun desteğine teşekkür etti.

Eroğlu, “KKTC’yi en iyi şekilde başarıyla temsil edeceğinizden ve başarılarla ülkeye döneceğinize inanıyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.