1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU KONUYU KASIM AYINDA DEĞERLENDİRECEĞİNİ YİNELEDİ
EROĞLU KONUYU KASIM AYINDA DEĞERLENDİRECEĞİNİ YİNELEDİ

EROĞLU KONUYU KASIM AYINDA DEĞERLENDİRECEĞİNİ YİNELEDİ

Yönetim Kurulu toplantısında oybirliğiyle, Eroğlu’nun yeniden...

A+A-

 

SUCUOĞLU EROĞLU’NA, YENİDEN ADAY OLMASI YÖNÜNDEKİ DESTEK KARARLARINI BİLDİRDİ

EROĞLU KONUYU KASIM AYINDA DEĞERLENDİRECEĞİNİ YİNELEDİ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Faiz Sucuoğlu başkanlığındaki UBP Lefkoşa İlçe örgütü heyetini kabul etti. Heyette UBP Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar da hazır bulundu.

İlçe Başkanı Sucuoğlu kabulde yaptığı konuşmada, geçen pazartesi gerçekleştirdikleri Yönetim Kurulu toplantısında oybirliğiyle, Eroğlu’nun yeniden Cumhurbaşkanlığı’na aday gösterilmesi kararı aldıklarını anlattı.

Bu kararı Kıbrıs müzakerelerinin yoğunlaştığı kritik süreçte, Eroğlu’nun tecrübelerinden yararlanmak için aldıklarını ve geniş halk tabanının da Eroğlu’nu desteklediğini söyleyen Sucuoğlu, müzakere sürecinde de Eroğlu’na destek bildirerek, “Arkanızdayız ve sonuna kadar destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da kabulde yaptığı konuşmada, aday gösterilme kararının kendisini onurlandırdığını dile getirerek, Bayramdan sonra yoğunlaştırılmış müzakere safhasının başlayabileceğini hatırlattı ve görüşmelere konsantre olduğu için henüz adaylık konusunu düşünmediğini belirtti.

Aday gösterilme kararının teşvik edici olduğunu da sözlerine ekleyen Eroğlu, daha önce belirttiği gibi, adaylık konusunu Kasım ayında değerlendireceğini kaydetti.

Halk ve partinin desteği olmadan kimsenin seçim kazanamayacağını ifade eden Eroğlu, seçim sürecinde ilçe yönetimlerinin önemli olduğunu dile getirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.