1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU, LONDRA TÜRK TOPLUMU FUTBOL FEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ
EROĞLU, LONDRA TÜRK TOPLUMU FUTBOL FEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ

EROĞLU, LONDRA TÜRK TOPLUMU FUTBOL FEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ

EROĞLU, LONDRA TÜRK TOPLUMU FUTBOL FEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Cemal Soyer ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Görüşmede, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da yer aldı.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Cemal Soyer, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na Londra’dan sevgi ve saygı getirdiğini belirterek, vatanlarında bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.  

Soyer, yıllardır Londra’da yaşamalarına rağmen kalplerinin ve akıllarının vatanlarında olduğunu, vatan sevgilerinin hiç eksilmediğini, eksilmeyeceğini söyledi.

Londra Türk Karması’nın dün yaptığı karşılaşmayı anımsatan Soyer, ziyaret ve temaslarının esas amacının, gençleri ve toplumları bir araya getirmek olduğunu kaydetti.

Bu tür temas ve karşılaşmaların devamını dileyen Soyer, kendilerine ev sahipliği yapan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na, devlet ve hükümet yetkililerine teşekkür etti.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun çalışmalarından ve  Londra Türk Karması ile yapılan maçların gelenek haline getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Londra’daki gençleri bir federasyon çatısı altında toplamanın önemine değinen Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, gençlerin sporla uğraşmasının onları kötü alışkanlıklardan da uzak tutuğunu söyledi.

Londra Türk Karması’nın KKTC’ye gelmesi, buradaki takımların Londra’ya gitmesinin iki toplumun dostluğunu pekiştirdiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Eroğlu, Londra’da yaşayan Türklerin birlik beraberlik içinde olmasının önemine de değindi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Londra’da yaşayan Türklerin ulusal davaya sahip çıkması ve lobicilik faaliyetleri yürütülmesinin KKTC’nin tanıtılması için çok önemli olduğuna işaret etti.

Karşılaşmaların gelecek yıllarda da devamını temenni eden Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, tüm takımlara başarılar diledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.