1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU: “MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR”
EROĞLU: “MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR”

EROĞLU: “MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR”

KKTC Lions Kulüpleri Birliği ile 118 Yönetim Çevresi İstanbul Anadolu Yakası Federasyonu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 30’uncu yıldönümü nedeniyle “Cumhuriyet Balosu” düzenledi.

A+A-

CUMHURBAŞKANI EROĞLU’NA “MELVİN JONES DOSTLUK ÖDÜLÜ” VE “FAHRETTİN KERİN GÖKAY HİZMET ÖDÜLÜ VERİLDİ

KKTC  Lions Kulüpleri  Birliği ile 118 Yönetim Çevresi İstanbul Anadolu Yakası Federasyonu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 30’uncu yıldönümü nedeniyle “Cumhuriyet Balosu” düzenledi.

Girne Merit Royal Otel’de dün akşam yer alan etkinliğe Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve eşi Meral Eroğlu, da katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla  başlayan gecede, “Cumhuriyete Doğru” adlı  sinevizyon gösterisi  sunuldu.

CUMHURBAŞKANI EROĞLUNA İKİ ÖDÜL

Gecede, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na , doktor, başbakan ve cumhurbaşkanı olarak, KKTC ve halkına  yönelik hizmetleri nedeniyle 118 -Y Yönetim Çevresi İstanbul Anadolu Yakası Federasyonu  tarafından  “Melvin Jones Dostluk Ödülü” ve Kıbrıs Türkünün varoluş mücadelesine katkıları, KKTC’yi sonsuza kadar yaşatmaya yönelik  gayretleri ve adada yaşayabilir çözüme yönelik çabaları nedeniyle, KKTC Lions Kulüpleri Birliği tarafından da “Fahrettin Kerim Gökay Hizmet Ödülü” verildi.

EROĞLU

Gecede konuşan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bu ödüllere layık görülmekten onur duyduğunu belirtti.

KKTC’nin 30. yılını kutlamaktan mutlu olduğunu  kaydeden Eroğlu, yıllardır halkın desteğiyle, Anavatan Türkiye ile ilişkileri geliştirmek, KKTC’nin Türkiyesiz var olamayacağını gençlere anlatmak için çalıştığını söyledi.

“Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan yaptığınız hizmetler ve iyi bir isimle anılmaktır” diyen Eroğlu, tüm gayretinin ülke ve insanına hizmet etmek olduğunu kaydetti.

MUAZZEZ ALTUĞ

KKTC Lions Kulüpleri Birliği Başkanı Muazzez Altuğ da konuşmasında,  Kıbrıs Türk Halkının bu günlere Anavatanı, Türk ordusu, mücahitler ve şehitler sayesinde  geldiğini belirterek, Kıbrıs Türkü’nün  Atatürk ilkeleri ve cumhuriyetin en büyük bekçileri olduğunu söyledi.

Balodan elde edilecek gelirle, özel eğitim merkezlerine bağışlarda bulunulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.