1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU, NAMIK KEMAL LİSESİ ORKESTRASI’NI KABUL ETTİ
EROĞLU, NAMIK KEMAL LİSESİ ORKESTRASI’NI KABUL ETTİ

EROĞLU, NAMIK KEMAL LİSESİ ORKESTRASI’NI KABUL ETTİ

EROĞLU, TELSİM FREEZONE 1 LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’NDA “EN İYİ ORKESTRA” UNVANINI KAZANAN NAMIK KEMAL LİSESİ ORKESTRASI’NI KABUL ETTİ.

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, “Telsim Freezone 1. Liselerarası Müzik Yarışması”nda “En İyi Orkestra” unvanını kazanan ve Türkiye’deki finale katılacak olan Namık Kemal Lisesi (NKL) öğrencileri ile Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, öğrencilerin başarısını kutlayarak kendisinin de Namık Kemal Lisesi mezunu olduğunu söyledi. NKL’nin başarılı bir okul olduğunu belirten Eroğlu, “Okullarda öğrencilerin katılabileceği sosyal etkinlikler olması ve öğrencilerin bu alanlarda kendini kanıtlaması önemli” dedi.

Öğrencilerin yarışmada hem okulu, hem de KKTC’yi temsil edeceğini belirten Eroğlu, başarılı olacaklarına inandığını kaydetti.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, yarışmanın bu yıl ilkinin yapıldığını ve kazanan NKL  ekibinin Kıbrıs’ı temsil etmek üzere Türkiye’ye gideceğini belirtti. Ekibe güvendiğini söyleyen Karas, yarışma atmosferini yaşamanın güzel olacağını kaydetti. Karas, Telsim olarak toplumu daha ileriye götürmek için ülkeye yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Kaynak: TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.