1. HABERLER

  2. SPOR

  3. EROĞLU ONLARI ZİYARET ETTİ!
EROĞLU ONLARI ZİYARET ETTİ!

EROĞLU ONLARI ZİYARET ETTİ!

EROĞLU ONLARI ZİYARET ETTİ!

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dün akşam KKTC Engelliler Spor Federasyonu’nu ziyaret etti.

 

Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, federasyon yetkilileri ve sporcular tarafından karşılanan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, “Engelli arkadaşlarla birlikte yeni yılı karşılamaya çalışıyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Eroğlu, federasyonun düzenlediği yeni yıl kokteyl etkinliğine katılmaktan mutlu olduğunu da dile getirdi.

“Engelliler Federasyonu ve sporcularla uzunca bir zamandan beri aile gibi birlikte olduklarını, bu yakınlıktan dolayı eşi Meral Eroğlu’na “anne” diye hitap edildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Eroğlu devamla şöyle konuştu:

“Yapılanlar, zor şartlarda bile insanoğlunun mücadele ettiği zaman, nasıl mutlu ve yararlı olabileceğini göstermesi bakımından önemli. Başta sayın başkan olmak üzere bütün yöneticileri canı gönülden kutluyorum. İnşallah yeni yılda daha huzurlu, güvenli ve başarılı olursunuz.”

Federasyon Başkanı Sedat Hacımehmet de konuşmasında, engellilerin bir aile olduğunu ifade ederek, “Biz bütünlüğü sağlayan bir kuruluşuz. Bunu bize öğreten başta Sayın Cumhurbaşkanı’na da teşekkür ediyoruz. Bizim yolumuz sevgi ve barış yoludur” diye konuştu.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.