1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. EROĞLU, TÜRKİYE GENÇLİK KONFEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ
EROĞLU, TÜRKİYE GENÇLİK KONFEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ

EROĞLU, TÜRKİYE GENÇLİK KONFEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Türkiye Gençlik Konfederasyonu KKTC Temsilciliği heyetini kabul etti.

A+A-

Eroğlu kabulde yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kendisini ziyaret eden konfederasyonun, KKTC’deki gençleri bir çatı altında toplamaya çalışmasının güzel bir şey olduğunu söyledi.

Her Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlere resepsiyon vermeye çalıştıklarını kaydeden Eroğlu, gelenek haline gelen getirmek için uğraştıkları resepsiyonu dün akşam Cumhurbaşkanlığı avlusunda verdiklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Eroğlu, “Mühim olan gençlerin bu makamlara ulaşıp, sorular sorabilmesi ve ülke sorunlarıyla ilgilenerek, görüşlerini iletmesidir” dedi.

Eroğlu, gençlik yıllarının, heyecanı bol, farklı yıllar olduğuna işaret ederek, gençlerin birlik ve beraberlik içinde bir araya gelerek, bu heyecanı paylaşmasının ayrı bir güzellik olduğunu kaydetti.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu KKTC Genel Başkanı Mehmet Ali Başaslan da, kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, özellikle Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu’nun hep yanlarında olduğunu söyledi.

Başaslan, Kıbrıs Türk halkı başta, burada öğrenim gören Türkiyeli ve diğer yabancı öğrencilere yönelik faaliyetlerde bulunduklarını belirtti.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.