1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU TÜRKİYE'DEN GELEN HEYETİ KABUL ETTİ
EROĞLU TÜRKİYE'DEN GELEN HEYETİ KABUL ETTİ

EROĞLU TÜRKİYE'DEN GELEN HEYETİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kurulmasının ardından geçen 30 yılın yeniden yapılanma, ekonomiyi güçlendirme ve KKTC’yi sağlam temellere oturtmaya çalışma ile geçtiğini kaydetti.

A+A-

EROĞLU: “KKTC’NİN KURULMASININ ARDINDAN GEÇEN 30 YIL YENİDEN YAPILANMA, EKONOMİYİ GÜÇLENDİRME VE KKTC’Yİ SAĞLAM TEMELLERE OTURTMAYA ÇALIŞMA İLE GEÇTİ”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin  (KKTC) kurulmasının ardından geçen 30 yılın yeniden yapılanma, ekonomiyi güçlendirme ve KKTC’yi sağlam temellere oturtmaya çalışma ile geçtiğini kaydetti.

Anavatan Türkiye’nin desteğiyle bu noktaya gelindiğini vurgulayan Eroğlu, varolan sorunları asgariye indirerek daha güzel bir vatan için çalıştıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Derviş Eroğlu KKTC’nin kuruluşunun 30’uncu yıldönümü kutlamalarına katılmak için Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden adaya gelen Türkiye Harp Malülü Şehit Dul ve Yetimler Derneği heyetini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Eroğlu kabuldeki konuşmasında ülkenin güçlenmesiyle dünyanın var olan gerçeklerini daha iyi görülebileceğini belirtti.

Dernek Başkanı Taner Uran ise konuşmasında haklı bir mücadele sonunda kurulan KKTC’nin kuruluş yıldönümüne katılmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Tükriye Harp Malülü Şehit Dul ve Yetimler Derneği heyeti, ziyarette Eroğlu’na plaket takdim etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.