1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. EROĞLU: “TÜRKİYE’DEN ÖDÜL ALMAK ONUR VERİCİ...”
EROĞLU: “TÜRKİYE’DEN ÖDÜL ALMAK ONUR VERİCİ...”

EROĞLU: “TÜRKİYE’DEN ÖDÜL ALMAK ONUR VERİCİ...”

EROĞLU, ADIYAMANLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bugün, “KKTC Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği” heyetini kabul etti.

Dernek Başkanı Hüseyin Kayalar kabulde yaptığı konuşmadı, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun bir süre önce gerçekleştirdiği Adıyaman ziyareti öncesinde görüşme talebinde bulunduklarını anlatarak, ziyaretin bugün yapılabildiğini söyledi.

Kayalar, GAP Gazeteciler Birliği Derneği tarafından Eroğlu’na “yılın devlet adamı” ödülü verilmesinin  kendilerini onurlandırdığını kaydetti.

Doğum yerine bakılmaksızın her vatandaşın derneklerine üye olup yönetimde yer alabileceğini belirten Kayalar, en kısa sürede Cumhurbaşkanı Eroğlu’ya birlikte  Adıyaman’a bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ise konuşmasında, Adıyaman’dan KKTC’ye gelenlerle KKTC’de yaşayanların bir dernek çatısı altında buluşmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti. Eroğlu, Adıyaman’dan gelen kişilerin önceden KKTC’ye yerleşen kişilerle aralarında bir fark görmemelerinin kendisini memnun ettiğini kaydetti.

Bir süre önce gerçekleştirdiği Adıyaman ziyaretinden mutlu ve memnun döndüğünü anlatan Eroğlu, GAP Gazeteciler Birliği Derneği tarafından ödüle layık görülmenin kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Türkiye’de ödül almanın onur verici olduğuna işaret eden Eroğlu, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Eroğlu KKTC Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni katılımlarla daha da güçlenmesi ve aktif faaliyetlerde bulunması temennisinde bulundu.

Eroğlu Adıyaman kültürüyle KKTC kültürünün kaynaşmasının önemine işaret etti.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.