1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. EROĞLU UBP'DEKİ SEÇİMLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
EROĞLU UBP'DEKİ SEÇİMLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

EROĞLU UBP'DEKİ SEÇİMLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulusal Birlik Partisi’ndeki (UBP) gelişmelere kayıtsız kalmasının söz konusu olmadığını belirterek, kurultayın geride kaldığını, artık partide birlik beraberliğin sağlanması gerektiğini, bu noktada en büyük görevin parti yönet

A+A-

“HERKESİN İYİ DÜŞÜNEREK, PARTİ VE ÜLKE ÇIKARLARINI ÖN PLANDA TUTARAK TAVIR BELİRLEMESİNİ DİLERİM”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulusal Birlik Partisi’ndeki (UBP) gelişmelere kayıtsız kalmasının söz konusu olmadığını belirterek, kurultayın geride kaldığını, artık partide birlik beraberliğin sağlanması gerektiğini, bu noktada en büyük görevin parti yönetiminde, parti yetkili organlarında görev alanlara düştüğünü vurguladı.

Eroğlu, yarın yapılacak UBP Genel Sekreterlik seçimine işaret ederek, “İçtenlikle, Parti Meclisi’nin Genel Sekreterlik seçiminin yapılacağı toplantısının sıkıntıların artmasına değil, ortadan kalkmasına vesile olmasını, herkesin iyi düşünerek, parti ve ülke çıkarlarını ön planda tutarak tavır belirlemesini dilerim” dedi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulusal Birlik Partisi’ndeki (UBP) gelişmelerle ilgili olarak bu akşam yazılı bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun, “Ulusal Birlik Partisi’ndeki gelişmelerle ilgili olarak kamuoyundan, UBP tabanından ve medyadan gelen talepler üzerine”, konu ile ilgili yaptığı açıklaması şöyle:

“Daha önce de ifade ettiğim gibi benim, içinden çıktığım ve gerek ülke demokrasisi gerekse halka hizmet için büyük önem taşıdığına inandığım Ulusal Birlik Partisi’ndeki gelişmelere kayıtsız kalmam söz konusu değildir.

Kanımca, kurultay artık geride kalmıştır. Artık partide birlik beraberliğin sağlanması lazımdır .Bu noktada en büyük görev parti yönetiminde, parti yetkili organlarında görev alanlara düşmektedir. Ben, UBP Tüzüğü’ne göre parti lideri, eski bir Genel Başkan, bir ağbey olarak herkese sağduyu çağrısı yapıyorum. İçtenlikle, Parti Meclisi’nin Genel Sekreterlik seçiminin yapılacağı toplantısının sıkıntıların artmasına değil ortadan kalkmasına vesile olmasını, herkesin iyi düşünerek, parti ve ülke çıkarlarını ön planda tutarak tavır belirlemesini dilerim.

Bu arada sadece Ulusa Birlik Partisi’nin değil diğer köklü partilerimzin de birlik beraberlik içinde olmalarına, ülke için yararlı projeler ve hizmetler üretmelerine büyük önem verdiğimin altını yeniden çizmek istiyorum.”

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.