1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN BİR HEYETİ KABUL ETTİ
EROĞLU ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN BİR HEYETİ KABUL ETTİ

EROĞLU ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN BİR HEYETİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, gençlerden öncelikle kendi devletlerine sahip çıkmalarını;

A+A-

EROĞLU, GENÇLERDEN KENDİ DEVLETLERİNE SAHİP ÇIKMALARINI; ULUSAL DAVADA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLMASINI BEKLEDİKLERİNE İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, gençlerden öncelikle kendi devletlerine sahip çıkmalarını; gençler arasında çatışmayı değil, birlik - beraberliği sağlayarak, ulusal davada işbirliği içerisinde olmasını beklediklerine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, KKTC Ülkü Ocakları’ndan bir heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleştirilen kabulde konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Adem Yurdagül, Ülkü Ocakları’nın  vizyonundan ve misyonundan taviz vermeyen, sosyal faaliyetlerde bulunan bir kuruluş olduğunu ve 5 farklı bölgede binaları olduğunu söyledi.

Yurdagül, yeni bir anlayış ve yeni bir yüzle davalarını KKTC’deki halkla bütünleştirip hizmet vermek için çalıştıklarını da kaydetti.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, gençlerden öncelikle kendi devletlerine sahip çıkmalarını, gençler arasında çatışmayı değil, birlik –beraberliği sağlayarak, ulusal davada işbirliği içerisinde olmasını beklediklerini kaydetti.

Ulusal bir dava yürüttüklerini, kurulmuş olan bir devletleri olduğunu, Anavatan Türkiye’nin güvencesi ve garantisi altında yaşamlarını sürdürdüklerini belirten Eroğlu, hala müzakere masasında olduklarını hatırlattı.

Dün akşam Rum Yönetimi Başkanı Anastasiades’le bir araya geldiklerini ama müzakerelerin başlaması için gerekli olan uzlaşmayı sağlayamadıklarını dile getiren Eroğlu, bu işlerin sabır gerektirdiğini kaydetti ve halkın bazı gerçekleri görüp ona göre hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Eroğlu, bunun için en iyi yolun birlik beraberlik içinde ulusal dava etrafında birleşmek olduğunu ifade etti.

Eroğlu, “birlik beraberlikle ilgili bir zafiyet ortaya çıktı mı bundan en fazla yararlanacak olanın KKTC ve Türk varlığını hazmedemeyenler olduğunu” da vurguladı.

Eroğlu bu yüzden özellikle gençler arasında  hep birlik beraberliği sağlama, Türklüğüyle övünen gençler yetiştirme  gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

Heyet Eroğlu’na bir de Atatürk tablosu hediye etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.