1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU: “ÜRETİCİYE BÜYÜK ÖNEM VERİLMELİ”
EROĞLU: “ÜRETİCİYE BÜYÜK ÖNEM VERİLMELİ”

EROĞLU: “ÜRETİCİYE BÜYÜK ÖNEM VERİLMELİ”

Eroğlu, dün akşam sırasıyla Dilekkaya, Kırıkkale, Erdemli ve Yiğitler’i ziyaret ederek vatandaşlara sohbet etti.

A+A-

“ÜRETİCİYE BÜYÜK ÖNEM VERİLMELİ”

Cumhurbaşkanı adayı, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dün akşam sırasıyla Dilekkaya, Kırıkkale, Erdemli ve Yiğitler’i ziyaret ederek vatandaşlara sohbet etti; sorunlarını dinledi.

Eroğlu’nun seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun ziyaretlerine, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, DP UG Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Faiz Sucuoğlu, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Tahsin Ertuğruloğlu ile Ersin Tatar eşlik etti.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk halkının geleceğini kuracak olan bir lider gerektiğini belirterek, bu liderin de Eroğlu olacağını kaydetti.

UBP’nin Cumhurbaşkanı Eroğlu’nu tekrar Cumhurbaşkanı yapmak için kilitlendiğini söyleyen Özgürgün,  “Cumhurbaşkanı seçimlerinde kadar parti olarak bir tek hedefe kilitlendik. Bu sadece UBP’nin meselesi değildir, Kıbrıs Türk halkının meselesidir. Halkına mal olmuş, onun lideri Cumhurbaşkanı olmalıdır. Biz bu misyonla yola çıktık. Partimizin aldığı karar ve Kıbrıs Türk Halkının vereceği destekle yarışı 20 Nisan günü noktalayıp Sayın Cumhurbaşkanımızı 5 yıl daha Cumhurbaşkanı olarak görmek görevimizdir. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu da yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun, Kıbrıs Davasını A’dan Z’ye “özümleyen” bir lider olduğunu ifade ederek; “Sayın Cumhurbaşkanımız adaylar arasında en tecrübeli, en deneyimli, devlete inanan ve KKTC’nin ilelebet yaşatılmasını savunan tek liderdir” dedi

EROĞLU

Eroğlu ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, köylüye, üreticiye ve üretime büyük önem verilmesi gerektiğine işaret ederek, ülke ekonomisinin büyüme noktasındaki bir bacağının da üretim olduğunu belirtti.

Eroğlu, siyasi yaşamı boyunca her kesimin sesi olmaya ve herkese hizmet vermeye çalıştığını,  kentte yaşayanlar kadar, köyde yaşayan insanları da düşündüğünü kaydederek, onların üretimden kopmamaları için tedbirler aldığını söyledi.

Konuşmasında Kıbrıs konusuna da değinen Eroğlu, köylünün Kıbrıs konusundaki hassasiyetlerini çok iyi bildiğine vurgu yaparak, “Sizin ve halkımızın genelinin hassasiyetlerini, beklentilerini yıllardan beridir bilen bir kişiyim. Sizlerin bu talep ve beklentilerini bilerek masada oturuyorum. Haklarımızı savunmakta kararlıyım. Halkımda da bu yüzden tekrar görev için destek beliyorum ve bu desteği vereceğinizden de zerre kadar şüphem yoktur” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.