1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU YDK KIZ VE ERKEK ATLETİZM TAKIMLARINI KABUL ETTİ
EROĞLU YDK KIZ VE ERKEK ATLETİZM TAKIMLARINI KABUL ETTİ

EROĞLU YDK KIZ VE ERKEK ATLETİZM TAKIMLARINI KABUL ETTİ

İzmir’de düzenlenen Yıldızlar Atletizm Müsabakası’nda birinci gelen Yakın Doğu Koleji;

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu İzmir’de düzenlenen Yıldızlar Atletizm Müsabakası’nda birinci gelen Yakın Doğu Koleji  (YDK) Kız ve Erkek Atletizm Takımlarını kabul etti.

Kabulde konuşan Cumhurbaşkanı Eroğlu, KKTC’yi en iyi şekilde temsil ettikleri için tüm sporculara ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Bu yaşta şampiyonluğa alıştıklarına göre bundan sonra bu sporculardan hep şampiyonluk bekleyeceklerini söyleyen Eroğlu, “Karneleriniz, notlarınız da iyidir inşallah” dedi.

Gençlerin başarılarının devamını dileyen Eroğlu, sporcuların derslerinin de genelde iyi olduğunu, hem dersler hem de spor için çalışmak gerektiğini, sporda disiplinli bir şekilde çalışmaya alışan gençlerin aynı disiplini derlerinde de göstermeleri ile başarıya ulaştıklarını kaydetti.

ARKAN

YDK Müdürü Işılay Arkan da kabulde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun davetiyle hem kendilerini hem de öğrencileri çok mutlu ettiğini söyledi.

Eroğlu’nun spora olan ilgisini bildiklerini ifade eden Arkan, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerinin  çok başarılı olduklarını, disiplinle sıkı bir şekilde çalışarak başarıya ulaştıklarını söyledi.

Bu başarının kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydeden Arıkan,  kendilerine her türlü desteği veren YDÜ yetkililerine de teşekkür etti.

Bu gençlerin seneye liseye geçeceklerini belirten Arıkan, orda da aynı başarıyı göstermelerini temenni etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.