1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU, YORGANCIOĞLU GÖRÜŞMESİ
EROĞLU, YORGANCIOĞLU GÖRÜŞMESİ

EROĞLU, YORGANCIOĞLU GÖRÜŞMESİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Pazartesi günü diğer partilerle bir araya gelip kurulacak hükümetle ilgili değerlendirme yapacaklarını belirtti.

A+A-

YORGANCIOĞLU: “PAZARTESİ GÜNÜ DİĞER PARTİLERLE BİR ARAYA GELEREK KURULACAK HÜKÜMETLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ”

“CUMHURBAŞKANI’NDAN BU TOPLANTININ ARDINDAN GÖREVLENDİRME YAPMASINI İSTEDİK”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Pazartesi günü diğer partilerle bir araya gelip kurulacak hükümetle ilgili değerlendirme yapacaklarını, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’ndan bu toplantının ardından görevlendirme yapmasını istediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun, Başbakan İrsen Küçük’ün istifasını sunmasının ardından yeni hükümeti kurma   konusunda  kabul ettiği, CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu’yla olan görüşmesi tamamlandı.

Cumhurbaşkanlığı’nda saat 19.00’da başlayıp 19.45’te sona eren an görüşmede, CTP-BG Genel Sekreteri Asım Akansoy da hazır bulundu.

ÖZKAN YORGANCIOĞLU

Görüşmenin ardından basına açıklama yapan CTP-BG Genel Başkanı Yorgancıoğlu, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na tüm partilerle görüştükten sonra karar vermesinin daha doğru olacağını söylediklerini aktardı.

Pazartesi günü diğer partilerle bir araya gelip kurulacak hükümetle ilgili değerlendirme yapacaklarını anlatan Yorgancıoğlu,  Cumhurbaşkanı Eroğlu’ndan bu toplantının ardından görevlendirme yapmasını istediklerini belirtti.

“Görüşmeden nasıl bir sonuç çıkar bilemiyorum ama ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirip, mümkünse hep birlikte bu görevlendirmenin altına girmenin yollarını arayacağız” diyen Yorgancıoğlu, bunun mümkün olmaması halinde başka yollar aranacağını belirtti.

Yorgancıoğlu, Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun da bu konuyla ilgili olumsuz bir yorum yapmadığın sözlerine ekledi.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.