1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU'DAN ACİL ŞİFA DİLEKLERİ...
EROĞLU'DAN ACİL ŞİFA DİLEKLERİ...

EROĞLU'DAN ACİL ŞİFA DİLEKLERİ...

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in sağlık durumu;

A+A-

 

Gastroenterit (mide ve bağırsak iltihabı) şikâyetiyle önceki gün hastaneye kaldırılan Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Rum radyosunun haberine göre, Anastasiadis’in sağlık durumuyla ilgili olarak gazetecilere açıklama yapan doktoru Savvas Kadis, Anastasiadis’in sağlığının iyiye doğru gitmekte olduğunu ve ilk güne göre çok daha iyi olduğunu söyledi.

“Arateio Hastanesi”ne kaldırılan Anastasiadis’in, kendisine uygulanan tedaviye yanıt vermekte olduğunu belirten Kadis, bugün her şeyin iyi gitmesi durumunda, Rum liderin hastaneden taburcu olacağını ümit ettiğini ifade etti.

Anastasiadis’in hemen görevinin başına dönmeyeceğini kaydeden Kadis, Anastasiadis’in en az 2-3 gün dinlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Eroğlu yazılı açıklama yaptı

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, önceki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Eroğlu konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bilindiği gibi Kıbrıs Rum Lideri Sayın Anastasiadis, Cumartesi günü gastroenterit şikayetiyle hastaneye kaldırılmış; BM aracılığıyla bize iletilen durum nedeniyle 23 Haziran Pazartesi yapılması planlanan liderler görüşmesi ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sayın Anastasiadis’e geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.