1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. EROĞLU’NA ONURSAL GENEL BAŞKANLIK ÜNVANI
EROĞLU’NA ONURSAL GENEL BAŞKANLIK ÜNVANI

EROĞLU’NA ONURSAL GENEL BAŞKANLIK ÜNVANI

CUMHURBAŞKANI DERVİŞ EROĞLU KKTC’Yİ TANITMA VE YAŞATMA DERNEĞİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

A+A-

DERNEK CUMHURBAŞKANI EROĞLU’NA ONURSAL GENEL BAŞKANLIK ÜNVANI TAKDİM ETTİ

Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, bugün, Bekir Volkan başkanlığındaki KKTC’yi Tanıtma ve Yaşatma Derneği heyetini kabul etti.

KKTC’yi Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Bekir Volkan kabulde yaptığı konuşmada, dernek olarak Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun Kıbrıs sorunu ve diğer konularda yaptığı çalışmaları takip ettiklerini ve desteklediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı’nın sadece makamına değil şahsına da sonsuz saygıları olduğunu ifade eden Volkan, “Cumhurbaşkanımız Eroğlu, Kurucu Cumhurbaşkanımız sayın  Denktaş’ın bıraktığı meşaleyi en yüksek seviyede taşımakta, Kıbrıs Türkü’nün onurunu en yüksek seviyede tutmakta ve Kıbrıs Türkü’nün iradesiyle hareket etmektedir” dedi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun siyasetin yanı sıra birçok sosyal alanda da hizmet verdiğine değinen Volkan, “Sayın Cumhurbaşkanımız neredeyse, biz de oradayız” şekilde konuştu.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da konuşmasında, Volkan’a şahsına yaptığı güzel yorumlardan dolayı teşekkür ederek, çeşitli alanlarda ülkeye hizmet vermek için elinden geleni yapmaya çalıştığını kaydetti. 

“Çok şükür bugünlere geldik. Bugün bir devlet çatısı altında ve Cumhurbaşkanlığı makamında halkımızla gönül birliği içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz,” diyen Cumhurbaşkanı Eroğlu bunların kendisinin en büyük zenginliği olduğunu söyledi. 

Cumhurbaşkanı Eroğlu, “Bir anlaşma arayışı içerisinde olduğumuz şu günlerde, devletimizin elimizi güçlendirdiği bilinci içerisinde hareket etmemiz, müzakere masasında yalnız olmadığımızı, devletsiz olmadığımızı dünyaya göstermek  bakımından da önemlidir” diye konuştu. 

Dernek başkanı Volkan, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na KKTC’ni Tanıtma ve Yaşatma Derneği’nin Onursal Genel Başkanlık unvanı belgesi ve bugüne kadar yaptığı üstün hizmetlerden dolayı bir plaket takdim etti.

Cumhurbaşkanı Eroğlu da derneğe kendisini Onursal Genel Başkanlığa laik görmelerinden dolayı teşekkür etti. 

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.