1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU’NA TEŞEKKÜR
EROĞLU’NA TEŞEKKÜR

EROĞLU’NA TEŞEKKÜR

çalışmalarının tamamlanmasına verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

A+A-

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret ederek, belediyenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasına verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ziyarette yaptığı konuşmada, uzun süre önce Gönyeli’yi çağdaş düzeye ulaştırmak için hedef olarak önlerine koydukları projelerin en önemlisi olan altyapı çalışmalarının sonuna geldiklerini belirtti.

Başta Gönyeli halkı olmak üzere  bir çok kurum kuruluşun desteğiyle  ve devlet katkılarıyla çalışmalarını başarıyla tamamladıklarını ifade eden Benli, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Benli, zor günlerin geride kaldığını ve yapılan çalışmalarla Gönyeli halkının yaşam kalitesinin yükseldiğini de dile getirdi.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, Belediye Başkanlığına seçildikten sonra Benli’nin eksik olan altyapıyı tamamlama çalışmalarına başladığını dile getirdi ve onu kutladı.

Ülkede hizmet bekleyen bir çok yer bulunduğunu kaydeden Eroğlu, bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinin kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.
 
Eroğlu her kuruluşun üstüne düşen görevi yapması halinde neticenin iyi olacağını da dile getirdi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.