1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU’NUN SEÇİM BÜROLARI DEVREYE GİRDİ
EROĞLU’NUN SEÇİM BÜROLARI DEVREYE GİRDİ

EROĞLU’NUN SEÇİM BÜROLARI DEVREYE GİRDİ

EROĞLU’NUN SEÇİM BÜROLARI DEVREYE GİRDİ.

A+A-

EROĞLU’NUN SEÇİM BÜROLARI DEVREYE GİRDİ.

 Resmi propaganda sürecinin başlamasıyla bağımsız cumhurbaşkanı adayı Dr. Derviş Eroğlu’nun seçim büroları devreye girdi.

Derviş Eroğlu seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi’ndeki (Dereboyu) seçim bürosunu ziyaret etti.

Ziyarette çok sayıda vatandaşın da Eroğlu’na eşlik ettiği  belirtilen açıklamada, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, DP-UG Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, bazı UBP ve DP-UG milletvekilinin de hazır bulunduğu kaydedildi.

Eroğlu açılışta yaptığı konuşmada, seçimi ilk turdan tamamlayacaklarını ifade etti.

Halkın birinci turda seçimi bitirerek dünyaya güçlü bir mesaj vereceğini kaydeden Eroğlu, “Ülkenin dününü ve bugününü, nerden nere geldiğini iyi biliyorum. Halkımızın ne istediğini ve benden ne beklediğini de iyi biliyorum. Bütün amacımız, halkın beklentileri ve talepleri doğrultusunda harekettir. Yıllardır böyle yaptık, bundan sonra da bu tutumumuzu sürdüreceğiz” dedi.

Açılışa katılanların da Eroğlu’na destek sloganları atarak, “seçim 2015, hedef yüzde 55” diyerek seçimi birinci turdan bitirme sözü verdiği kaydedildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.