1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU'NUN YÜKSEK TEMPOLU NEW YORK PROGRAMI
EROĞLU'NUN YÜKSEK TEMPOLU NEW YORK PROGRAMI

EROĞLU'NUN YÜKSEK TEMPOLU NEW YORK PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, New York'ta..

A+A-

 

EROĞLU, TC CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN VERDİĞİ RESEPSİYONA KATILDI

CUMHURBAŞKANI EROĞLU 27 EYLÜL’DE BAN İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, BM Genel Kurul çalışmaları kapsamında temaslarda bulunmak ve Genel Sekreter Ban Ki Moon ile görüşmek üzere New York’a gitti. Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile KKTC saati ile 00.40 sıralarında New York’a varan Eroğlu ve heyetini, KKTC’nin New York Temsilcisi Mehmet Dana karşıladı.

Eroğlu, New York’a varır varmaz Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yabancı misyon şefleri onuruna verdiği resepsiyona katıldı. Türkevi’nde yer alan resepsiyonda, iki Cumhurbaşkanı bir süre görüştü. Resepsiyonda, çok sayıda yabancı devlet ve hükümet başkanı ile BM misyon temsilcisi de hazır bulundu.

EROĞLU BUGÜN İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI GENEL SEKRETERİ İLE GÖRÜŞECEK

28 Eylül’e kadar New York’ta temaslarını sürdürecek olan Cumhurbaşkanı Eroğlu, bugün KKTC saati ile 16.00’da İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Iyad Bin Amin Madani ile görüşecek.

Eroğlu’nun New York programında, devlet ve hükümet başkanları ve temsilcileri ile ikili görüşmeler yanında, çeşitli basın kuruluşlarına mülakatlar da bulunuyor.

BAN İLE GÖRÜŞME CUMARTESİ...

Columbia Üniversitesi’nde Kıbrıs konusunda konferans da verecek olan Cumhurbaşkanı Eroğlu, 27 Eylül Cumartesi günü KKTC saati ile 19.15’te BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı Eroğlu’na New York ziyareti sırasında, Müzakereci Kudret Özersay, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Osman Ertuğ ve Cumhurbaşkanlığı Danışmanlık ve Siyasi İşler Müdürü, Müzakere Heyeti üyesi Güneş Onar eşlik ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.