1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROİN İLE YAKALANDILAR!
EROİN İLE YAKALANDILAR!

EROİN İLE YAKALANDILAR!

Eroin ile yakalandılar!

A+A-

Gazimağusa’da tasarrufunda yaklaşık 3 gram eroin olduğu düşünülen madde ile tespit edilen İ.D ve İ.D’ye söz konusu maddeyi sattıkları iddia edilen T.Ç ile H.G dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılarak haklarında soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri alındı.

Abbas ELMAS

Narkotik ekipleri tarafından Gazimağusa’da düzenlenen uyuşturucu operasyonu Lefkoşa’ya kadar uzandı. Gazimağusa’da tasarrufunda yaklaşık 3 gram eroin türü olduğu düşünülen uyuşturucu madde bulunan İ.D ve söz konusu maddeyi Lefkoşa’dan satın aldığı iddia edilen T.Ç ve H.G gözaltına alınmalarının ardından dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç, zanlıların 25 Kasım tarihinde meydana gelen “Uyuşturucu madde tasarrufu, ithali ve verme” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Zanlı İ.D’ye Mağusa bölgesinde düzenlenen narkotik operasyonunda tasarrufunda yaklaşık 3 gram eroin türü olduğuna inanılan madde ele geçirildiğini ifade eden Sevinç, zanlıdan alınan bilgide söz konusu maddeyi Lefkoşa’da T.Ç ile H.G’den aldığının öğrenildiğini kaydetti.

Zanlı T.Ç ile H.G’nin de Alayköy gece kulüpleri bölgesinde tespit edildiklerini ve üzerlerinde yapılan aramada zanlı T.Ç’nin tasarrufunda yaklaşık bir gram eroin olduğuna inanılan madde ele geçirildiğini belirten polis memuru Mehmet Sevinç, zanlıların gözaltına alındıklarını aktardı.

Zanlı İ.D’nin verdiği gönüllü ifadesinde suçunu kabulü yönünde beyanda bulunduğunu, zanlı T.Ç ile H.G’nin ise ifade vermediklerine değinen Sevinç, olayın çok ciddi bir mesele olduğuna dikkat çekti. Aranan emarelerin, kişilerin ve alınması gereken birçok ifadenin bulunduğunu kaydeden Mehmet Sevinç, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit ise zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını emretti.

 

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.