1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROİN ZANLISI TEMİNATA BAĞLANDI
EROİN ZANLISI TEMİNATA BAĞLANDI

EROİN ZANLISI TEMİNATA BAĞLANDI

Eroin zanlısı teminata bağlandı

A+A-
Kamalı Haber
Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Ahmet Bayram, olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram, Lefkoşa’da 23 Nisan saat 19.00 raddelerinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi park yerinde tespit edilen zanlı İbrahim Özyüksel’in tasarrufunda, içerisinde eroin kalıntısı olan 1 adet elle sarılmış sigara bulunduğunu söyledi. 

“Uyuşturucu sınıfına girmiyor

Zanlının tasarrufunda bulunan 25 adet hapın ise İlaç ve Eczacılık Yasası’na aykırı olduğunu, ancak uyuşturucu madde sınıfında yargılanamayacağını belirten Bayram, bu hapların birçok ülkede uyuşturucu sınıfında yargılandığını söyledi. Polis memuru, zanlı aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücut etmesine, 3 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı 1 kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.