1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ertuğrul Sağlam'ı Ağlattılar!
Ertuğrul Sağlam'ı Ağlattılar!

Ertuğrul Sağlam'ı Ağlattılar!

Uzatma bölümünü yedek kulübesinden izleyen Ertuğrul Sağlam'ın ağladığı görüldü.

A+A-

Bursaspor-Eskişehirspor maçında yeşil-beyazlı tribünlerin "istifa" tezahüratları, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı ağlattı.

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 2-0 yendiği maçın son bölümlerinde tribünlerden yükselen "istifa" tezahüratlarına üzülen Ertuğrul Sağlam, yedek kulübesinde ağladı.

Atatürk Stadı'nda oynanan maçın 70. dakikasından itibaren Bursaspor taraftarları, yönetim ve teknik heyet aleyhine tezahüratlar yapmaya başladı. Yeşil-beyazlı takım karşılaşmanın 84. dakikasında Necid'in golüyle 1-0 öne geçerken, taraftarların protestoları devam etti.

Ertuğrul Sağlam, bitime 5 dakika kala kendisine yönelik "istifa" tezahüratlarına, eliyle maçın bitimine az bir zaman kaldığını gösterip, "bekleyin" karşılığını verdi. Uzatma bölümünü yedek kulübesinden izleyen Ertuğrul Sağlam'ın ağladığı görüldü.

Maçın sonunda Eskişehirspor taraftarlarını selamlayan Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile birlikte soyunma odasına gitti.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Tribünlerin istifa çağrısına sinirlendiğini belirten Ertuğrul Sağlam, "Tribünlerde bir grup bunları söylese neyse de toplu halde söylenmesine üzüldüm, sinirlendim. Böyle vicdansızlık olmaz. Hayatımda ilk defa böyle tepkiler aldım. Ne acıdır ki, o da Bursaspor taraftarından" dedi.

"Biz gelmeden önce..."

 

Ertuğrul Sağlam Bursaspor'un ayrı bir yerde olduğunu belirterek, "Bursaspor'un hayatımda çok farklı bir yeri var. Biz burda şampiyon olduk. Avrupa'da oynadık. Biz gelmeden önceki 10 seneyi Bursa medyası daha iyi bilir. Küme düşmüştü. 10'unculuktan yukarı başarısı yoktu. Bu kadar vefasızlık, bu kadar vicdansızlık olmaz" ifadelerini kulandı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.