1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'EŞCİNSEL' İDDİLARINA NE YANIT VERDİ
'EŞCİNSEL' İDDİLARINA NE YANIT VERDİ

'EŞCİNSEL' İDDİLARINA NE YANIT VERDİ

Partide sarmaş dolaş görüntülenmişti...

A+A-

Hollywood'un 'sert erkek'lerinden Vin Diesel, eşcinsel olduğuna dair basında yer alan haberlere tepki gösterdi ve "Özel hayatımı açık etmek zorunda değilim" dedi.

SESSİZLİK KANUNU

Hakkında magazin basınında çıkan ve eşcinsel olduğunu iddia eden haberler, aksiyon sinemasının yıldızı Vin Diesel'i isyan ettirdi. Hollywood'un sert adamları arasında yer almasına rağmen kariyerinin ilk yıllarından beri eşcinsel olduğu yönündeki iddialarla karşı karşıya kalan Diesel, bugüne dek bu iddiayı yalanlamak gereği hissetmemişti. Diesel, önceki gün yaptığı açıklamada "Özel hayatımı kimseyle paylaşmak zorunda değilim" derken, insanların özel hayatını merak ettiğine inanmadığını da ekledi.

'AVRUPA'YI SEVİYORUM'

Ünlü aktör, "Ben Harrison Ford, Marlon Brando, Robert De Niro ve Al Pacino gibi ustaların izinden gitmeyi tercih ediyorum. Sessizlik koduna sadık kalacağım" derken, yıldızların birlikteliklerini "İlgi açlığı" sözleriyle değerlendirdi. Diesel, Avrupa'yı ABD'ye tercih ettiğini ve orada şöhretini bir kenara bırakma fırsatı bulabildiğini de sözlerine ekledi. Diesel geçen yıl Hızlı ve Öfkeli 5 filminin Roma'da yapılan galasının ardından düzenlenen partide iki kadınla sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Akşam

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.