1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Eşi Borç İçinde ama Çizmesi 10 Bin TL!'
'Eşi Borç İçinde ama Çizmesi 10 Bin TL!'

'Eşi Borç İçinde ama Çizmesi 10 Bin TL!'

Demet Akalın’ın konser kıyafeti dalga konusu oldu

A+A-

Geçtiğimiz gün Bodrum'da konser veren Demet Akalın, baştan ayağa Gucci kıyafetlerle sahneye çıktı. Saç stili, giydiği elbise ve çizmesiyle farklı bir görünüme sahip olan Akalın'ın sahne kıyafeti sosyal medyada alay konusu oldu... Akalın'ın kıyafetiyle ilgili çok sayıda eleştirel yorum yapılırken, bir takipçisinin ""Kocasının iş yerine haciz gelmiş. Adam borç içinde. Bu kalkıyor 1 defa giymelik çizmeye 10 bin TL veriyor. Çok ilginç" yazdığı görüldü.

Son günlerde eşi Okan Kurt'un icralık olmasından dolayı psikolojik olarak zor günler yaşadığını söyleyen Demet Akalın, önceki gün Bodrum'da bulunan bir mekanda sahne aldı. Sahneye baştan ayağa kadar Gucci markasına ait parçaları kombinleyerek çıkan Akalın’ın imajı ise şaşkınlık yarattı.

demet-akalin-iha1.jpg

Öyle ki sosyal medyada yapılan “Tam temizlik yapıyordum ki konser var dediler. Dur bi çizmelerimi giyeyim de konsere gideyim bari” yorumu aslında konuyu tam olarak özetliyor.

Halk dilinde ‘Tost saç’ diye tabir edilen saçları, başına taktığı pembe bandanası, desenli tişörtü, leopar desenli şortu ve dünkü yanıcı sıcakta tercih ettiği pembe çizmeleriyle, Demet Akalın’ın rüküşlüğü tescillenmiş oldu. Akalın’a baktığınızda, bu desen ve renk karmaşasında hipnotize olmamanız mümkün değil!

Demet Akalın’la sosyal medya da bir hayli dalga geçti… İşte “Ben bu kıyafetleri severek beğenerek alıp giyiyorum yıllardır. Herkesin hoşuna gitmeyebilir saygı duyuyorum. Bende artık kasnak trasparan elbise giymek istemiyorum gerçekten” diyen Demet Akalın’ın kombinine yapılan yorumlar…

demet-akalin-instagram.jpg

“İmaj diye bizi kandırıyorlar. Valla milyar vermiş olabilir ama paçoz olmuş. Bence stilisti kimse fena kandırıyor Demet’i.”

“Mahallenin delisi. Kim ne verdiyse giymiş.”

“Ne bulduysa üstüne giymiş çıkmış.”

“Avamlığın fiyatı yok. Yazık. O paralarla sokak hayvanlarına yardım etse. Ne giyse ağlıyor üstünde.”

“Bunlar kendini Rihanna falan sanıyor. Taşıyamıyorsunuz abi işte. O işler parayla olmuyor ne yazık ki!”

“Bu sıcakta çizme mi giyilir? Allah akıl fikir versin.”

“Kocasının iş yerine haciz gelmiş. Adam borç içinde. Bu kalkıyor 1 defa giymelik çizmeye 10 bin TL veriyor. Çok ilginç.”

“Gucci ağlıyor resmen.”

“Onlara o kadar para dökeceğine git kocana destek çık biraz.”

“Bu hali ne? Deli Nuriş derler bizim oralarda böyle giyinenlere. Paranla rezil olma.”

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.