1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. EŞİ HEPİLERİ'Yİ ÇORAPLARIYLA TAVLAMIŞ!
EŞİ HEPİLERİ'Yİ ÇORAPLARIYLA TAVLAMIŞ!

EŞİ HEPİLERİ'Yİ ÇORAPLARIYLA TAVLAMIŞ!

Oyuncu Engin Hepileri, karşı cinste çorabı çok çekici bulduğunu söyledi ve ekledi: Beni çoraplarla kandırdı!

A+A-

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan ’İntikam’ dizisinde ’Hakan’ karakterini canlandıran Engin Hepileri, aynı zamanda başarılı bir tiyatrocu. 

Bir kadında çekici bulduğu şeyin çorap olduğunu söyleyen Hepileri, "Eşim Ayşegül tam bir çorap hastasıdır. Bizim tanışma ve ilişkimizin gelişme sürecinde de hep çoraplarına takılmışlığım vardır. Her gün kıyafetine göre başka bir çorap giyer. Hep çok sade ve duru bir stili vardır ama çorap aşağıda küçücük bir detaydır ve beni çok etkiler. Beni çoraplarla kandırdı diyebilirim" dedi.

ÖNCE TANIDIM SONRA AŞIK OLDUM

Hepileri, sanat camiasında örnek gösterilen evliliği ve her fırsatta ilan-ı aşk ettiği eşini ise şöyle anlatıyor: "Normalde gece yatmadan önce onu düşünüyorum ve sabah kalktığımda da ilk aklıma gelen şey; o oluyorsa ve pek çok şeyden feragat etmeye başladıysam farkında olmadan ateş bacayı sarmış oluyor. Ancak eşimde bu durum bir anda olmadı. Onunla güzel, uzun bir tanışma süreci yaşadık. Sonra bunun aşka dönüşmesi ve onun bambaşka bir şeye doğru gitmesi harika oldu. Çünkü çok aşklar bitti, çok acılar kaldı ve o acılar çok yalnızlıklara götürdü zamanında. Yalnızlıklar da çok aldı götürdü ve hayatı yavaşlattı. Baktım bu iş böyle olmayacak. Evlendik, doğru insanı bulduğum için çok mutluyum. Eşimle olan aşkımız bitmedi; içinde merhametin, anlayışın ve tutkunun da bulunduğu bir hisse dönüştü."

 

INSTYLE

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.