1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EŞİ İLE İLİŞKİDE…
EŞİ İLE İLİŞKİDE…

EŞİ İLE İLİŞKİDE…

Yaşanan olay Yeşilçam filmlerini aratmadı...

A+A-

 

Eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Ersin Kahraman’ı aracıyla sıkıştıran Süleyman Deveci, daha sonra polise giderek teslim oldu.

İskele’ye bağlı Kalecik Köyü yakınlarında önceki gün gece yaşanan olay Yeşilçam filmlerini aratmadı.

Süleyman Deveci, eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Ersin Kahraman isimli şahsın aracına, Kalecik’teki petrol dolum tesisleri yakınlarında kendi aracı ile 3 defa çarparak kullanılamaz hale getirdi. Kıskançlık krizine giren ve öfkesine hakim olamayan Süleyman Deveci, hem arabayı kullanılamaz hale getirdi hem de aracın sürücüsü Ersin Kahraman’ı yaraladı.

DZ 313 plakalı aracı ile Ersin Kahraman’a ait MZ 229 plakalı araca kasten çarpan Süleyman Deveci aracı ile hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olaydan sonra Ersin Kahraman önce Gazimağusa ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Süleyman Deveci ise olaydan sonra Gazimağusa Trafik Şubesi’ne giderek teslim oldu.
İskele Polis Müdürlüğüne Bağlı Adli Şube Amirliğine teslim edilen Deveci dün sabah İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhinde soruşturma maksatlı tutukluluk emri temin edildi.

Kavşakta sıkıştırdı

Mahkemeye meseleyi aktaran İskele Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis çavuşu Nuri Diner, zanlı Süleyman Deveci’nin 27 Temmuz 2015 tarihinde yönetimindeki DZ 313 plakalı araç ile İskele-Karpaz istikametinde seyrederken yine aynı istikamette seyreden Ersin Kahraman yönetimindeki MZ 229 plakalı aracı takip ettiğini söyledi.

Süleyman Deveci’nin, eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesi ile Ersin Kahraman yönetimindeki konu araca Kıbrıs Türk Petrolleri kavşağında kasten ve kanunsuz şekilde çarptığını aktaran Diner, çarpma esnasında konu araç sürücüsü Ersin Kahraman’ın sol ayağının kaldırım ile araç kapısı arasında sıkıştığını belirtti.

Diner, Ersin Kahraman’ın sol ayak taban kısmı ile sağ ayak serçe parmağından yaralandığını ifade etti.

Olay yerinden kaçtı

Zanlının aracı ile olay yerinden kaçtığını aktaran Diner, Ersin Kahraman’ın önce Gazimağusa Devlet Hastanesi ardından ise Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildiğini söyledi. Zanlının aynı gün Gazimağusa Polis Müdürlüğüne giderek Trafik Subesi’ne teslim olduğunu belirten Diner,  Ersin Kahraman’ın henüz müşahede eltında olduğunu ve sağlık durumu hakkındaki doktor raporlarının beklendiğini ifade etti. Tahkikatın yeni başladığını söyleyen Diner, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Serhan Bundak bu talebi 2 gün ile sınırlandırdı.

Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Cenkay İnan zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.