1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EŞİ TARAFINDAN CANSIZ BEDENİ BULUNDU
EŞİ TARAFINDAN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

EŞİ TARAFINDAN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Arkasında gözü yaşlı 2 evlat bıraktı... Çığlık sesine koştular...

A+A-

 

Gazimağusa’dan dün öğle saatlerinde acı bir haber geldi. “Cennet Orman Ürünleri” isimli işletmenin sahibi, kentin sevilen esnafı 54 yaşındaki Talat Öztürk’ün cansız bedeni saat 14.00 sıralarında işyerinde bulundu.

Diyalog muhabirinin olay yerinden elde ettiği bilgilere göre, Talat Öztürk dün, işyerinin yan tarafında olan marketten alış veriş yaptıktan sonra dükkanını girdi. İş yerinin önünden geçen eşi Fatma Öztürk eşinin aracını iş yerinin bahçesinde görünce içeri girdi ve acı tablo ile karşılaştı.

Çığlık sesine koştular

Bölge sakinleri, Talat Öztürk’ün iş yerine gelmesinden yaklaşık yarım saat sonra bir çığlık sesi duyduklarını anlattı.

Çığlık sesinden sonra Öztürk’ün iş yerine koştuklarını ve durumu gördüklerini söyleyen vatandaşlar, o esnada olay yerinden geçmekte olan belediye çalışanlarını durdurup yardım istediklerini aktardı.

Öztürk’ü asılı olduğu yerden belediye çalışanlarının yardımı ile indirdiklerini ve hemen 112 acil servisi aradıklarını eklediler.

Ambulansın çok kısa bir süre sonra olay yerine geldiğini belirten görgü tanıkları, ancak yapılacak olan bir şeyin kalmadığını ve Talat Öztürk’ü kaybettiklerini söyledi.


Arkasında gözü yaşlı 2 evlat bıraktı

Eşinin cansız bedenini bulan Fatma Öztürk ile kızı Göze ve oğlu Ünsal babalarının ölümü karşısında adeta yıkıldı. Çevresinde de sevilen sayılan bir esnaf olduğu öğrenilen Öztürk, sahibi olduğu Cennet Orman Ürünleri isimli iş yerinde toptan ve perakende ahşap malzemeleri satışı yapıyordu. Talat Öztürk’ün bugün Gazimağusa’da toprağa verilmesi bekleniyor. Polisin Öztürk’ün ölümü ile ilgili soruşturması sürüyor. Polisten alınan bilgiye göre Talat Öztürk saat 14.00 sıralarında işyerinde kendini asarak intihar etti.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.