1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EŞİ VE OĞLUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE...
EŞİ VE OĞLUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE...

EŞİ VE OĞLUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE...

Kara gün;

A+A-

Kara gün

Çevik Kuvvette görevli Polis Müfettiş Muavini Dalman Yener, ailesiyle birlikte gittiği İskele Belediye Plajında boğularak can verdi...

İskele’de dün öğleden sonra saat 15.00 sıralarında meydana gelen üzücü olay hem polis teşkilatını hem de Akdoğan’ı yasa boğdu. Uzun yıllar Polis Genel Müdürlüğü’nde hizmet veren, çevik birlikte görevli başarılı polis subayı 47 yaşındaki Dalman Yener, boğularak  hayata veda etti.

Olay yerinde elde edinilen bilgilere göre eşini ve oğlunu alarak güzel bir Pazar geçirmek için İskele Belediye Plajına giden polis subayı denize girerek derine açıldı. Nefesini açmak amacı ile su altında nefes tutma denemesi yapan Dalman Yener’in son olarak suya dalıp uzun süre çıkmadığını farkeden eşinin paniğe kapılması üzerine hareket eden plaj görevlileri, polis subayını kıyıya getirdiler. İskele Sağlık ocağına ait ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dalman Yener’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Evli ve bir çocuk babasıydı

Yener’in ölümünden habersiz olan aile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne gitti ancak aldığı acı haber karşısında adeta yıkıldı. Gazimağusa’ya bağlı Akdoğan’da ikamet eden evli ve bir çocuk babası Dalman Yener’in çevik kuvvette başarılı bir polis olduğu öğrenildi. Akdoğan’da da herkes tarafından çok sevildiği öğrenilen Yener’in bugün Akdoğan’da defnedilmesi bekleniyor. Görgü tanıklarına göre denizden kıyıya getirildiğinde ağzından ve burnundan kan geldiği belirtilen Yener’in kesin ölüm nedeni bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.