1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. EŞİMİN PEŞİNİ BIRAK DEYİNCE...
EŞİMİN PEŞİNİ BIRAK DEYİNCE...

EŞİMİN PEŞİNİ BIRAK DEYİNCE...

10 bin TL getir...

A+A-

Bir çocuk annesi kadın, "Eşimin peşini bırak" deyince, "Şansı olan kazanır. 10 bin lira getir bu akşam yanında" yanıtını veren öteki kadına 15 bin liralık tazminat davası açtı

30 yaşındaki Sevda H., 10 yıl önce evlendiği eşi Burak H.'yi, internetteki sosyal paylaşım sitesi Whatsapp'tan başka bir kadınla konuşurken yakaladı. Medeni bir şekilde konuştuğu kocası da ilişkiyi itiraf etti. Bunun üzerine öteki kadın olan Nuray U.'ya ulaşan Sevda H, bir çocukları olduğunu söyleyerek eşinin peşini bırakmasını istedi. Esas kadının kendisine ricada bulunmasıyla alay eden Nuray U. ise "Hangimizin şansı fazlaysa Burak'ı o alır" dedi. 

'ONURUMU KIRDI' 
Ardından bir kez daha öteki kadınla konuşmaya çalışan Sevda H., bu kez de "10 bin lira getir Burak akşam yanında" yanıtını aldı. Bu onur kırıcı duruma dayanamayan Sevda H., eşine boşanma davası açtı. Ardından öteki kadına da 15 bin liralık tazminat davası açan Sevda H., eşini ve ailesini koruyabilmek için onurunu hiçe sayıp konuştuğu Nuray U.'nun kendisiyle alay ederek kadınlık onurunu kırdığını öne sürdü.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.