1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EŞİNE MESAJ ATINCA...
EŞİNE MESAJ ATINCA...

EŞİNE MESAJ ATINCA...

Araya girende yaralandı!

A+A-
Lefkoşa’da sokak ortasında meydana gelen olayda bıçaklar konuştu

Suna ERDEN


Son zamanlarda artan adli vakalara her gün bir yenisi ekleniyor. Şiddet, cinayet ve yaralama suçlarındaki artış halkı tedirgin ederken, Lefkoşa’da 12 Temmuz tarihinde yaşanan olayda Veysel Akpınar, Çağrı Poyraz Oruncak’ı sokak ortasında bıçakladı. Zanlının olay esnasında alkollü olduğu da açıklanırken, hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

ARAYA GİREN YARALANDI

Duruşmada olayın 12 Temmuz saat 21.00 sıralarında ve Cemal Gürsel Caddesi üzerinde meydana geldiğini kaydeden polis, 189 promil alkol tesiri altında olan zanlı Veysel Akpınar’ın, eşine mesaj attığı gerekçesi ile kendisi ile konuşmaya gelen Bülent Çolak tartıştıklarını söyledi.

Polis, zanlının tartışma esnasında yanında taşıdığı 20 santimlik bıçakla saldırıya geçtiğini, bu esnada kavgayı ayırmaya çalışan Çağrı Poyraz Oruncak’ı boyun kısmından hafif şekilde yaraladığını ifade etti. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının birçok sabıkası olduğunu belirterek, teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, sabıkası bulunan zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 3 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.
Star Kıbrıs
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.