1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. EŞİNE TECAVÜZ EDEN ADAMIN CİNSEL ORGANINI YEDİ!
EŞİNE TECAVÜZ EDEN ADAMIN CİNSEL ORGANINI YEDİ!

EŞİNE TECAVÜZ EDEN ADAMIN CİNSEL ORGANINI YEDİ!

Şok!

A+A-

Endonezya'da bir koca, eşine tecavüz eden adamı öldürdü. Tecavüzcünün cinsel organını kesti. Ardından aracıyla birlikte yaktı. İçini ferahlatmak için de cinsel organını yedi.

Güneydoğu Asya ülkelerinden Endonezya'nın başkenti Cakarta'da bir tecavüzcü, Rudi Efendi adında bir adamın eşi Nuriah'a tecavüz etti. Evlendikten sonra Nuriah, kocasına başından geçen üzücü ve acı verici olayı anlattı. Rudi Efendi, tecavüzcünün izini bulup onu öldürdü. Akabinde de gönül yarasını dindirebilmek için tecavüzcünün cinsel organını yedi.

 
TECAVÜZCÜYÜ ARABASINDA YAKTI
 
Rudi Efendi, gerdek gecelerinde eşinin bakire olmadığını anladı. Durumu eşi Nuriah'a soran Efendi, eşinden evlenmeden önce tecavüze uğradım yanıtını aldı. Akabinde Efendi, eşine saldıranın izini sürüp buldu. Tecavüzcüyü önce bıçakladı, akabinde arabasının içinde adamı yaktı.
 
CİNSEL ORGANINI PİŞİRİP YEDİ
 
Gözü dönmüş Efendi, adam yanmış olmasına rağmen cinsel organını kesti ve eve döndüğünde adamın cinsel organını gönül yarasını dindirebilmek için pişirip yedi.
 
"CİNAYETİ TEK BAŞIMA İŞLEDİM"
 

Cakarta polisi yaptığı soruşturmanın ardından Efendi ve eşi Nuriah'a ulaştı. Efendi hemen suçunu itiraf etti. "Cinsel organını gönül yaramı dindirmek için yedim. Eşimin cinayetle hiçbir ilgisi yok. Cinayeti tek başıma işledim." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.