1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI TERK ET BENİMLE YAŞA!
EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI TERK ET BENİMLE YAŞA!

EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI TERK ET BENİMLE YAŞA!

Eşini ve çocuklarını terk edip, kendisiyle yaşamaya başlaması için üç yıllık kız arkadaşını kaçırdığı ve ‘birlikte çekilmiş görüntülerini aile fertlerine göstermekle’ tehdit ettiği ileri sürülen

A+A-

Eşini ve çocuklarını terk edip, kendisiyle yaşamaya başlaması için üç yıllık kız arkadaşını kaçırdığı ve ‘birlikte çekilmiş görüntülerini aile fertlerine göstermekle’ tehdit ettiği ileri sürülen Melis Özatlı isimli kadın tutuklandı
 
“Gönüllü geldim” dedirtmek için… Lefkoşa’dan Gazimağusa’ya kaçırdığı kız arkadaşı Z. B.’nin polis tarafından arandığını öğrenince “Ben gönüllü geldim” demesi için Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne götüren Melis Özatlı, gözaltına alındı ve dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Emine UYSAL

Lefkoşa’da 25 yaşındaki Melis Özatlı, üç yıllık arkadaşı olan Z. B. isimli kadını, eşi ve çocuklarını bir daha görürse ve kendisiyle yaşamaya başlamazsa, birlikte telefona kaydettikleri cinsel içerikli fotoğrafları, ailesi ve ağabeyine göndermekle tehdit ettiği, gerekçesiyle tutuklandı.

“Zorla insan kaçırma” ve “Ciddi darp” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı Melis Özatlı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Hasan Boşnak, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis çavuşu Şerif Avcil’i tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Avcil, zanlı Melis Özatlı’nın 27 Haziran’da saat 12.20’de Lefkoşa’da üç yıldır arkadaşı olan 37 yaşındaki Z. B.’yi, NS 288 plakalı aracına konuşmak vaadiyle bindirdiğini anlattı.

Avcil, şöyle devam etti:

“Zanlı Melis Özatlı, müştekiye bir daha eşini ve çocuklarını görmeyeceğini söyleyip, kendisiyle gelmediği takdirde daha önce cep telefonuna birlikte çektikleri çıplak sevişme fotoğraflarını, ailesi ve ağabeyine göstereceğini söyleyip, adı edilenin koluna vurarak ciddi şekilde darp edip, zorla alıkoyarak Mağusa’da kiraladığı eve götürerek kaçırmıştır. Zanlı, daha sonra Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekibince arandığını öğrenmesi üzerine, Z. B.’yi kendi gönlü ile geldiğini söylemesi için Mağusa Polis Müdürlüğü’ne götürdüğü esnada Mağusa’da tespit edilerek, gözaltına alındı.”

Polis çavuşu Şerif Avcil, meselenin ağır ceza mahkemesi kapsamında olduğunu belirtip, tahkikatın devam ettiğini söyledi.

Zanlının dün sabah saat 03.30’da ifade verdiğini anlatan Avcil, müştekinin kendi gönlüyle geldiğini iddia ettiğini kaydetti.

Avcil, zanlının tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı: İfademde her şeyi belirttim

Mahkemede söz alan zanlı Melis Özatlı, “İfademde her şeyi belirttim. Söylenen şeyleri kabul etmiyorum” dedi.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.