1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ ÇAĞLAYAN PARK...
ESKİ ÇAĞLAYAN PARK...

ESKİ ÇAĞLAYAN PARK...

Uzun yıllardır Lefkoşa'da yer alan Ankara Çağlayan parkı çocukların, eğlenceli vakit geçirmesi için varken, polis operasyon düzenliyor

A+A-

Lefkoşa Ankara Çağlayan Parkı’na operasyon düzenleyen Narkotik Polis ekibi, iki kişinin tasarrufunda az miktarda bonzai buldu.

Parkta tutuklanan zanlılar Ekrem Kazak, Özlem Musabeyoğlu’nun konu maddeyi 50 TL karşılığında Değirmenlik sakini Abdullah Süzer’den aldığı tespit edildi.

caglayan-parki.jpg

Narkotik Polisi ayrıca, konuyla bağlantısı olduğuna inanılan Mehmet Dikmen’i de tutukladı.
“Kanunsuz uyuşturucu madde alma, tasarruf” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlılar Ekrem Kazak, Özlem Musabeyoğlu, Mehmet Dikmen ve Abdullah Süzer, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

parkta.jpg

Yargıç Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Damla Güçlü, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis çavuşu Metin Düzener’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Düzener, 28 Kasım 2013 tarihinde saat 21.45 sıralarında Ankara Çağlayan Parkı Lefkoşa’da şüpheli olarak görülen zanlılar Ekrem Kazak, Özlem Musabeyoğlu’nun üzerinde yapılan aramada, zanlı Ekrem Kazak’ın kot pantolonunun sol cebinde 100 miligram Sentetik Cannabionid türü olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını kaydetti.

Polis çavuşu Metin Düzener, her iki zanlının da ifade verdiğini ve yapılan soruşturmada konu maddeyi, 50 TL karşılığında Değirmenlik’te sakin Abdullah Süzer’den aldıklarını ve yanlarında zanlı Mehmet Dikmen’in de olduğunun tespit edildiğini açıkladı.

Düzener, zanlı Abdullah Süzer ve Mehmet Dikmen’in dün tutuklandığını söyleyerek, Süzer’in kiralık aracında uyuşturucu madde kalıntısı bulunduğunu kaydetti.

Alınacak ifadeler, soruşturulacak şahıslar ve kayıp olduğuna inanılan emareler olduğunu söyleyen Düzener, tüm zanlıların tahkikat amaçlı 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Hale Ahmet Raşit, 4 zanlının da tahkikat amaçlı 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.