1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ EŞİN EVİNDEKİ ERKEK
ESKİ EŞİN EVİNDEKİ ERKEK

ESKİ EŞİN EVİNDEKİ ERKEK

Alayköy'de yeni boşandığı eşinin evinde başka bir erkek görünce...

A+A-

 

Yeni boşandığı eşini başka bir erkekle gören ve yanındaki bıçağı karnına batırarak intihara teşebbüs eden sanığa para ve kefalet imzalama cezası.

Alayköy’de yeni boşandığı eşinin evinde başka bir erkek gören ve yanında bulundurduğu bıçağı karnına sokarak intihara teşebbüs eden sanık Aydın Çırakoğlu hakkındaki dava öenceki gün karara bağlandı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne üç ayrı suçtan yargılanan sanık Çırakoğlu para cezasına çarptırıldı. 

BAŞKASINA ZARAR VERMEMESİ ETKİLİ OLDU 

Alayköy’de 29 Ekim 2013 tarihinde meydana gelen olayın ardından aleyhine dava getirilen sanık Çırakoğlu “korkutmak amacı ile silah taşımak, kanunsuz bıçak taşımak ve haneye tecavüz” suçlarından Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne yargılandı. Kararda sanığın olay tarihinde yeni boşandığı, eski eşinin evine gittiği, evde başka bir erkek görmesi üzerine yanındaki bıçağı kendi karnına batırdığı belirtildi.

Sanığın davalarını kabul ederek adaletin tecellisine yardımcı olduğu ve üçüncü şahıslara değil kendine zarar verdiği belirtilen kararda, tüm olguların değerlendirildiği, sanığın özgürlüğünü kısıtlayan ceza yerine para cezasına çarptırıldığı açıklandı. Sanık mahkeme tarafından mahkum olduğu suçlardan 250 TL para cezasına çarptırıldı.

Ayrıca sanığın bir yıl boyunca sulh ve sükûnetini koruyacağına dair 20 bin TL şahsi kefalet senedi imzalanması da şart koşuldu. 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.