1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ESKİ EŞİNDEN ŞOK AÇIKLAMA
ESKİ EŞİNDEN ŞOK AÇIKLAMA

ESKİ EŞİNDEN ŞOK AÇIKLAMA

ESKİ EŞİNDEN ŞOK AÇIKLAMA

A+A-

Dünyaca ünlü teorik fizikçi Stephen Hawking’in eski eşi Jane Hawking “Stephen ile birlikte olmak beni intihara sürüklüyordu” dedi

Hawking ile olan ilişkisi Herşey’in Teorisi isimli gişe rekortmani filme konu olan Jane Hawking, Daily Telegraph gazetesine yaptığı açıklamaya “Ancak onu herşeye rağmen hala seviyorum” diyerek devam etti.
 
Hawking, karısını o dönemde bakıcısı olan Elaine Mason için terk etmiş ve daha sonra Mason ile evlenmişti.

 

29384378.jpg 

Hawking çiftinin 1991 yılındaki boşanması basında büyük ilgi görmüş ve çiftin ilişkisinin onarıamaz halde olduğu ve artık hiç bir iletişimlerinin olmadığı iddia edilmişti.
 
Ancak Jane Hawking son röportajında “Biz artık çok iyi arkadaşız” dedi. Şu anda Cambridge’de Stephen Hawking’den 10 dakika uzaklıkta yeni kocası ile birlikte yaşamakta olan Jane Hawking, üç çocuğu ve eski kocası ile sık sık bir araya geldiğini belirtti ve “Bizim evliliğimiz aslında büyük bir başarıydı. O istediği herşeye ulaştı ve biz çok uzun süre birlikte kaldık. Üç muhteşem çocuk yetiştirdik. Ona baktığımda hayranlık ve sevgi hissediyorum. Bu belki geçmişteki gibi arzu dolu bir sevgi değil ama onu hala seviyorum” dedi.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.