1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ EŞİNİN ÇIPLAK VİDEOLARINI GÖNDERİP, TEHDİT ETTİ!
ESKİ EŞİNİN ÇIPLAK VİDEOLARINI GÖNDERİP, TEHDİT ETTİ!

ESKİ EŞİNİN ÇIPLAK VİDEOLARINI GÖNDERİP, TEHDİT ETTİ!

Suçlamaları reddetti

A+A-

Yeni Bakış'tan Evrim Kamalı'nın haberine göre; Eski eşinin çıplak videosunu akrabalarına gönderip, ülkeden gitmesi yönünde tehdit eden Batuhan Çetinyürek, özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Eski eşinin çıplak videosunu akrabalarına gönderip, ülkeden gitmesi yönünde tehdit eden Batuhan Çetinyürek, özel hayatın gizliliği ihlal suçundan dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Polis bulguları aktardı

Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Fatoş Savaşır, zanlının eski eşi 21 yaşındaki A.Ö.’nün şikâyeti üzerine tutuklandığını söyledi.

Savaşır, zanlının eski eşinin çıplak videolarını whatsapp aracılığıyla A.Ö’ye gönderdiğini ve “Eğer KKTC’yi terk etmezsen elimdeki diğer çıplak fotoğrafları ve videoları ailene ve herkese yayarım” diyerek tehdit ettiğini söyledi.

Savaşır, .A.Ö.’nün ifadesinde konu resim ve videoların kendisinden izinsiz çekildiğini söylediğini, ayrıldığı eski eşiyle bir ara barışma aşamasına geldiklerini, bu görüntü ve fotoğrafların o zaman zanlı tarafından temin edildiğini söylediğini aktardı. 

Görüntüleri annesi ve kuzenine gönderdi

Polis, zanlının daha sonra söz konusu görüntüleri A.Ö.’nün annesi ile kuzenine gönderdiğini belirtti.

Şikayet üzerine zanlının tutuklandığını, söz konusu görüntüleri kendisinin göndermediğini ve başkası tarafından gönderildiğini öne sürdüğünü kaydeden Savaşır, soruşturmanın devam ettiğini, zanlıya ait sim kartların inceleneceğini, zanlıya ait başka telefon hattı olup olmadığının araştırılacağını belirterek, 3 gün tutukluluk talep etti.

Mahkeme polisin talep ettiği 3 günlük süre yerine zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.